23948sdkhjf

Rydberg Skilte bliver en del af RTT

Totalleverandøren RTT vil med sammenlægningen styrke sin position inden for visuel kommunikation og branding.

SAMMENLÆGNING Rydberg Skilte ApS i Greve bliver pr. 1. oktober 2017 en del af RTT A/S. Den nye sammenlægning betyder, at RTT nu bliver endnu stærkere indenfor visuel kommunikation og branding.

- Vi er meget glade for, at vi med virksomheden Rydberg under samme tag har fået tilføjet et helt nyt og spændende forretningsområde, som supplerer vores eksisterende aktiviteter på bedste vis, siger administrerende direktør i RTT, Claus Jønck.

Seks lokationer
RTT og Rydberg har i mange år kendt til hinanden fra branchen.

- Tit har vi arbejdet med de samme kunder og fint komplementeret hinandens opgaver. Begge virksomheder er hver især stærke inden for deres speciale, og sammen kan vi tilbyde vores kunder en bredere pallette af services, lyder det i en udtalelse fra de to ledere, Claus Jønck, adm. direktør for RTT samt direktør og ejer af Rydberg, Lasse Rydberg. Det hedder videre i udtalelsen:

- Ledelsen i begge virksomheder er meget enige om fremtidsvisioner og værdigrundlag, og derfor er vi sikre på, at samarbejdet bliver til fordel for både kunder og medarbejdere,

Claus Jønck nævner, at samarbejdet vil medføre betydelige fordele for kunderne, fordi firmaerne nu er landdækkende og totalleverandører inden for bilbranchen samt visuel kommunikation og branding af virksomheder.

Lasse Rydberg understreger, at sammenlægningen bliver en stor fordel for Rydbergs eksisterende kunder, da produktionsapparat og medarbejderstaben bliver kraftig forøget.

- Med seks lokationer i hele landet er vi nu nærmere kunden og kan løse opgaver hurtigt og effektivt, siger han. 

Om Rydberg Skilte

I over 25 år har Rydberg med udgangspunkt i den nyeste teknologi leveret skilte, bannere, flag, POS-materiale, sportsreklamer, dekorationer til bil, bus og facade, tekstiltryk, digital print og specialopgaver til kunder i hele landet.

Rydberg fortsætter aktiviteterne på den nuværende adresse i Greve. RTT er placeret i Søborg, København, Amager, Vejle, Aarhus og Aalborg og beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157