23948sdkhjf

QuickPot indgår aftale med Digitalservicebog

Første kædeaftale i Danmark om digitale servicebøger, der skal eliminere fusk med kilometertal og forsvundne servicebøger til gavn for bilejere og værksteder.

SAMARBEJDSAFTALE Den danskejede værkstedskæde QuickPot under JP Group, med 29 full-service autoværksteder, har indgået aftale med Digitalservicebog. Landsaftalen med QuickPot er den første kædeaftale i Danmark, men flere landsaftaler er på vej både i Danmark og Sverige, fortæller Martin Jensen fra Digital Servicebog.

- Vores system i Danmark er udviklet, så det nemt kan bruges i andre lande. I Sverige og Norge får vi adgang til bilens grunddata, mærke, model, stelnummer og nummerplade, ligesom i Danmark, så I disse to lande er det stort set samme løsning som i Danmark, siger Martin Jensen.

Således er også udbredelse til Norge og Finland på vej. Der udvikles desuden på fuldt tryk systemer til Holland, Irland og Storbritannien.

QuickPot glæder siger over, at man fremover kan nøjes med at bruge ét system til samtlige bilmærker, samt at digitale servicebøger kan gøre det tryggere for alle ejere af biler at få udført service, da alle via systemet kan få adgang til et køretøjs servicehistorik via hjemmesiden digitalservicebog.dk i Danmark. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141