23948sdkhjf

Klar og hurtig bilfinansiering

Et nyt samarbejde mellem AL Finans og Bilinfo imødekommer bilkøberens behov for hurtig og effektiv service hos forhandlerne.

UDVIKLING Bilfinansieringen er en helt afgørende del af en bilhandel. Forbrugeren ønsker en letforståelig fremstilling af nøglepunkterne i finansieringen, og det er vigtigt, at oplysningerne kan leveres hurtigt. Det viser en undersøgelse, som analysebureauet Userneeds har lavet for Bilinfo.

Med udgangspunkt i bilkøbernes behov lancerer AL Finans og Bilinfo i starten af september en integration, der sætter en ny standard for den service, som bilforhandleren yder i forbindelse med bilkøbet.

- Vi har set meget frem til at komme på Bilinfo.net. Med få klik kan forhandlerne hele tiden ansøge og se status på deres finansieringer. Det vil give forhandlerne større fleksibilitet til at fokusere på deres kunder. Det bliver rigtig spændende, fortæller Uffe Wichmann, salgsdirektør hos AL Finans.

Bilkøbernes krav til en professionel service stiger hele tiden, og derfor har AL Finans og Bilinfo haft fokus på, at bilforhandleren hurtigt, nemt og enkelt kan tilgå løsningen, uanset om det sker fra mobil, computer eller tablet. Det kræver kun en internetforbindelse.

- Vores samarbejde med AL Finans tegner retningen for det nye Bilinfo, hvor fokus er på at gøre det så enkelt og effektivt for forhandlerne i det daglige arbejde, så de kan tilbyde bilkøberne den bedste service i forhold til finansieringstilbud, siger Abhishek Roy, direktør for Bilinfo og Bilbasen. Derfor er integrationen mellem AL Finans og Bilinfo så fleksibelt opbygget, at det er nemt at udvikle nye funktioner i fremtiden.

Første trin er lanceringen af AL Finans Lån, og i løbet af nogle måneder vil AL Finans Leasing også være integreret i Bilinfo.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484