23948sdkhjf

Første frie autoriserede Porsche-værksted

Den 1. september har værkstedet i special-bilhuset My Garage i Vejle fået Porsches grønne stempel.

SPECIALVÆRKSTED Porsche er i forrygende udvikling i disse år, hvor mærket både fejrer store succeser i motorsport og på gaden. I Danmark følger udviklingen på værkstedssiden nu med: Fredag den 1. september åbner Porsche Servicecenter Vejle portene til det nyindrettede værksted i Vejles bilmekka My Garage. Dermed bliver det landets første frie værksted, der kan tilbyde autoriseret Porsche-service.

Hos bilimportøren Porsche Danmark betragter man autorisationen som en styrkelse af det danske servicenetværk.

- I vores jagt på tilfredse kunder kan vi kun glæde os over endnu en autoriseret servicepartner i Danmark, så Porsche-kunderne i Danmark nu har fire steder, de kan få deres bil serviceret - vil byder My Garage velkommen i Porsche-familien, udtaler Christine Jelved, Head of Porsche Denmark.

Eftermarkedschef Lars Paugan forventer, at autoriseringen kommer til at betyde yderligere tilgang af kunder, og at man er personalemæssigt helt forberedt på det.

- Vi har lige ansat en ny mand og er nu fem ansatte med over 40 års erfaring med Porsche: Vores mekanikeres engagement og passion for mærket er uden lige, og de glæder sig naturligvis til de nye udfordringer, fortæller han.

Lars Bjørnbak, direktør for My Garage, er også særdeles tilfreds med autorisationen.

- My Garage har stærke traditioner med Porsche, og et autoriseret servicecenter i vores hus giver fordele for begge parter. Samtidig er autorisationen jo en anerkendelse af vores koncept, der kan trække flere partnere af samme kaliber til, mener han.

Porsche Servicecenter Vejle holder åbent hus for alle interesserede fredag den 1. september kl. 16-18, hvor der, i dagens anledning være en række markante Porsche-biler gennem tiden, helt op til den vilde 918 Spyder. Det røde bånd til værkstedet bliver klippet af Christine Jelved.

1500 stykker specialværktøj

Værkstedet i My Garage har fungeret siden 2016, og da ambitionen allerede dengang var at få autorisation af Porsche, blev værkstedet indrettet efter samtlige Porsche-standarder. På grund af Porsches legendariske grundighed har det været en langvarig proces at få det endelige stempel. Autorisationen har krævet indkøb af omkring 1500 stykker Porsche-specialværktøj. Værkstedet kan diagnosticere og servicere samtlige Porsche-modeller, inklusive de nyeste.

Porsche-ejere hilser velkommen

Porsche Club Danmark, som repræsenterer cirka 670 medlemmer, glæder sig over tiltag som det nye Porsche Servicecenter Vejle, der kan udbrede bilmærket i Danmark, og hilser derfor nyheden velkommen.

- Porsche er kendt for høje kvalitetsstandarder, og med de kompetencer, der er samlet omkring My Garage, er jeg sikker på, at de vil leve op til disse standarder, siger Johnny Jensen fra Porsche Club Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094