23948sdkhjf

Find de bedste tilbud på flexleasing

Ny tjeneste skal hjælpe bilkøbere med at finde det bedste tilbud på flexleasing.

LEASING Markedet er i dag oversvømmet af tjenester, der fungerer som bindeled mellem kunder og leverandører. Seneste tiltag er autoagenten.dk, der skal hjælpe bilkøbere med at finde det bedste tilbud på flexleasing.

Flexleasing er lavet ud fra reglerne omkring forholdsmæssig afgift. Det betyder, at kunden betaler ned til 0,5 procent af den vurderede danske registreringsafgift om måneden i den aftalte periode, i stedet for at betale den fulde afgift på 150 procent, som er tilfældet ved et traditionelt bilkøb.

I Danmark findes der adskillige selskaber som tilbyder flexleasing og autoagenten.dk er en ny, gratis tjeneste, som hjælper kunden med at få den billigste flexleasingkontrakt.

- Kunden sender blot sine kontaktoplysninger og ønsker om en drømmebil ind til autoagenten.dk, så bliver forespørgselen sendt ud til landets leasingselskaber. Dagen efter vil kunden blive præsenteret for de billigste tilbud, siger Frederik Christiansen, som er medstifter af Autoagenten.dk.

Hold øje med restværdien
Servicen er blevet stiftet ud fra et behov, hvor medstifterne af autoagenten.dk, selv skulle kaste sig ud i flexleasing, men det er en kæmpe jungle fortæller Frederik Christiansen.

- Når man laver en finansiel flexleasingkontrakt på en bil, leaser leasingtager bilen af leasingselskabet. Det vil sige, at i perioden, man flexleaser, ejer leasingselskabet bilen. Når leasingperioden så ophører, har du som leasingtager ansvar, for enten at forlænge kontrakten, eller få sendt bilen videre i systemet. Det er derfor meget vigtigt, at restværdien, som er den aftalte pris bilen står til efter leasingperioden, er sat fornuftig i forhold til markedsprisen, da man selv hæfter for tabet, hvis bilen bliver solgt under restværdien. Dog skal det siges, at hvis restværdien er sat fornuftig, er der minimal risiko for, at den ikke kan sælges til restværdien.

For at sikre, at kontrakterne, autoagenten.dk formidler har en fornuftig restværdi, diktere vi restværdien ud fra en sikker afskrivning af bilen. Alle leasingudbyderne sætter dermed, den samme restværdi i deres leasingtilbud. Hvilket vil sige, at vi kun skal kigge på førstegangsydelsen og den månedlige ydelse, med hjemforsendelse, forsikring og GPS-tracker. Men alt dette behøver vores kunder ikke spekulere over, da vi nok skal sætte kunden ind i kontrakten, når vi præsenterer de tre tilbud for vores kunder siger Frederik Christiansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11