23948sdkhjf

PPG klar med våd-i-våd-primer til eftermarkedet

Primeren er i første omgang henvendt til storvognslakering.

PRODUKT PPG Refinish har netop lanceret premium våd-i-våd primeren Delfleet F491X, der fås i tre spektralgrå nuancer. Den nye primer er udviklet specielt til storvognslakering og giver som noget helt nyt den samme høje finish, som tidligere kun har kunnet opnås med slibeprimere.

Produktet kan påføres direkte på alle de for-grundede metaloverflader, man typisk finder på storvogne, og kan også påføres på gennemslibninger på op til 10 cm i diameter. Delfleet F491X kan også sprøjtes direkte på de fleste kunststofoverflader.

Sparer vigtig tid
Lige som andre våd-i-våd primere kræver PPG Delfleet F491X ikke slibning inden påføring af top- eller basefarve, hvilket ofte kan spare adskillige timer fra hver reparation eller opbygning. F491X skiller sig dog ud fra de eksisterende våd-i-våd primere på en række områder - blandt andet ved at anvende de samme UHS-hærdere, som andre af PPGs Delfleet produkter, hvilket letter arbejdet i det daglige og giver mindre lagerbinding.

De tre spektralgrå nuancer af Delfleet F491X forbedrer ifølge producenten farvetilpasningen markant og hjælper værkstedet til undgå omlakeringer - særligt ved reparationsarbejde, hvor det er nødvendigt at matche en specifik farve helt nøjagtigt. Yderligere kan primeren overlakeres i op til fem dage efter sprøjtning uden behov for mellemslibning. Det letter arbejdet i værkstedet og giver en bedre udnyttelse af sprøjtekabinens kapacitet.

Fordi primeren er så let at påføre, er den ideel til anvendelse på komplekse overflader som kofangere, hvor der ofte er risiko for ophobning af overspray og løbere med almindelige våd-i-våd primere, lover PPG.

henmo

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093