23948sdkhjf

Biløkonom-uddannelsen stiger igen i popularitet

Uddannelseschef glæder sig over en fremgang. Blandt andet er to kvinder på 2017-2019-holdet.

STUDIESTART August er lig med start for nye biløkonomer. I år kan uddannelsesleder Finn Rolighed glæde sig over en fremgang, når han kigger på det hold, som var med til det traditionsrige introarrangement på DI’s kursuscenter i Nyborg i sidste uge.

Her var 15 nye studerende klar til at tage fat på uddannelsen, og det betød som sædvanlig ord med på vejen fra Thomas Møller Sørensen, der er direktør for Bilbranchen DI, en kort orientering fra Finn Rolighed, paneldiskussion og oplæg fra både den etablerede del af bilforhandler-branchen og uddannede biløkonomer.

To kvinder stiller til start
Sammenligner man med 2016, så er holdet i år fire studerende større. De nye studerende er fordelt i henholdsvis Aarhus og København. De nye i hos Erhvervsakademi Aarhus er Nicklas Andersen, som tilknyttes Bayern AutoGroup, Jakob Aaløse, der tilknyttes RAF Motors, Mikkel Heide Rasmussen, som starter hos Flexlease.nu, Kenneth Tinning, som tilknyttes Sælgminbil.nu, Karoline Altlager, der bliver en del af Aunsbjerg, Christian Vestergaard som starter hos Viborg Bilcenter, Mads Sjørslev Christensen, der bliver en del af Kia Motors Danmark og Tom Lund, som starter hos Poul Munk.

Ser man på afdelingen ved CPH Business, så kommer den fremover til at tælle: Caroline Laisbo fra Era Biler, Christian Skiern, som tilknyttes Harris Hansen Biler, Frederik Henckell, som kommer til at være hos Semler Gruppen, Jacob Kirstein, tilknyttet Scania, Anders Weuge, som starter ved Bilhuset Laursen, Simon Madsen, der tilknyttes Due Andersen Biler og Peter Ellefsen, der bliver en del af Autoskadestuen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109