23948sdkhjf

Første internationale aftale for servicebog-firma

Digital Servicebog indgår samarbejde med svensk brancheforening som led i plan om europæisk udbredelse.

SAMARBEJDSAFTALE Det var en stor dag på kontoret forleden for danske Digital Servicebog. Her blev virksomhedens første internationale aftale underskrevet med Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF, der er Nordens største autobrancheforening med 2200 medlemmer.

- Vores system i Danmark er udviklet, så det nemt kan bruges i andre lande. I Sverige og Norge får vi adgang til bilens grunddata, mærke, model, stelnummer og nummerplade, ligesom i Danmark, så I disse to lande er det stort set samme løsning som i Danmark, siger Martin Jensen fra Digital Servicebog.

Således er også udbredelse til Norge og Finland på vej. Der udvikles desuden på fuldt tryk systemer til Holland, Irland og Storbritannien.

I Sverige glæder SFVF sig til, at digitale servicebøger kan gøre det tryggere for alle ejere af biler, autocampere, lastbiler, motorcylker og andre. Alle kan via systemet få adgang til et køretøjs servicehistorik via hjemmesiden digitalservicebok.se i Sverige.

- Med lanceringen af samarbejdet med Digital Servicebog tager vi i SFVF endnu et skridt mod at eliminere fusk med kilometertal, forsvundne og manipulerede servicebøger og skaber tryggere køb og salg af køretøjer, siger Bo Ericsson, direktør for brancheforeningen.

Holdningen hos SFVF er, at en åben og let tilgængelig digital servicebog for såvel købere og værksteder leder mod mere seriøse køb og salg for alle parter.

Som Nordens største brancheforening tæller Sveriges Fordonsverkstäders Förening 2200 virksomheder indenfor autoservice, skadesværksteder, dæk og glas til biler, lastbiler og autocampere. SFVF er medlem af den europæiske samarbejdsorganisation for bilhandel og værksteder, CECRA, og driver gennem AFCAR kampagnen Right-to-Repair Campaign for såvel bilejernes og værkstedernes rettigheder.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094