23948sdkhjf

Fem fede SUV’er

Disse luksus SUV’er bliver de mest populære i 2017, vurderer Nellemann Leasing.

KOMFORT Danskerne er vilde med de høje, rummelige SUV’er. Med mange nye modeller på markedet, kæmper mange bilmodeller om danskernes gunst. Nellemann Leasing forudser, hvilke luksus SUV’er der vil indtage en top 5 over de mest efterspurgte luksusleasingbiler i Danmark 2017.

De var populære inden finanskrisen, og nu ti år senere er danskernes interesse for større biler igen stigende - især SUV’er er populære som aldrig før. Men de store luksusmodellerer dyre, og derfor vælger et stigende antal at lease den. Det kan man mærke hos danske Nellemann Leasing, der netop har specialiseret sig i luksusbetonede biler. Her oplyser man, at næsten hver anden leaset bil i 2017 var en SUV.

- Der er ingen tvivl om, at trenden går mod SUV’er eller Mini SUV’er. Selv high end brands som Bentley og Maserati går den vej, forklarer Hasse Sparsø, leasingkonsulent hos Nellemann Leasing. Han fortsætter:

- Mange kan se fordelen ved SUV’erne, fordi man sidder så højt, har et godt overblik, og så er der plads til hele familien. Luksusmodellerne kombinerer de praktiske egenskaber med høj kvalitet og i mange tilfælde også et strejf af sportsvognen. Derfor taler denne biltype til danskerne. Problemet er bare, at mange SUV’er er dyre, og derfor ser vi, at flere leaser den, da prisen er gunstig grundet det større brugtvognsmarked for de nyere SUV’er."

Ifølge Hasse Sparsø er det især disse fem SUV luksusmodeller, som vil være at finde på de danske veje i 2017. 

Læs mere om: SUV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125