23948sdkhjf

Måleudstyr i flere nye jubilæums-farver

Producenten af udstyr til røggasmåling Testo fylder rundt. Det fejres med farver og 60 måneders garanti på målecellerne.

FARVEFEST Moderne biler er lig med målinger og konstante data, der skal behandles. Når det handler om udstødningssystemer og emissioner, så kan den tyske producent Testo i år fejre sin 60-års fødselsdag.

For autoværkstederne bliver fødselsdagen markeret med en række røggasinstrumenter i nye farver og 60 måneders garanti. Det dækker over Testo 330-1 LX, Testo 330-2 LX og Testo 330i LX.

Sættene er komplette med en røggasmåler, printer, netstik og bærekuffert til transport. De tre måleinstrumenter opfylder ifølge Buhl og Bønsoe, der har agenturet på Testo i Danmark, de højeste krav til lang levetid, præcision og pålidelighed. Der kan lagres op til 500.000 målinger i måleudstyret, og der kan måles op til 300 mbar, uden der ifølge hverken distributøren og producenten er risiko for hverken mekanikeren eller udstyret.

Tyske Testo er grundlagt i 1957 i Lenzkirch, der ligger i den sydøstlige del af landet ned mod Schweiz. Egentlig startede det hele med et elektrisk termometer, men over årene voksende forretningen til at omfatte 33 forskellige markeder og 60 agenter, der distribuerer værktøjet til blandt andet autobranchen.

Målecellerne i Testo 330-1 LX, Testo 330-2 LX og Testo 330i LX til O2 og CO er inkluderet i røggastesterne, og der er fem års garanti på disse celler, hvilket er mere end en normal celles levetid, lover Buhl og Bønsøe.

Foruden udstyr til røggasmåling beskæfter Testo sig i dag med diverse måleudstyr til alt far luftfugtighed, dataloggere, udstyr til analyse af vand, lyd, tryk, termisk måleinstrumenter og altså emissioner - kort fortalt alt, der nærmest kan måles og vejes i primært industri-sammenhæng.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125