23948sdkhjf

Autofolk med rugbrødsmotor

CAC trak i løbetøjet til Aarhus Half Marathon.

MOTION En lille sluttet skare fra CAC, der står bag grossistkæden au2parts og værkstedskæderne AutoPartner og Teknicar, deltog til Aarhus Half Marathon søndag 6. august. Alle gennemførte uden problemer men dog med ømme ben dagen efter.

CAC’s administrerende direktør, Thomas Jensen, der selv deltog i løbet, siger med et smil:

- Det er glædeligt, at medarbejdere også har mod på at være fælles om store udfordringer uden for arbejdstiden. For de fleste har der måske ikke været tid til den helt store træning, men så er det en fordel for os, at vi er flyttet i store nye rammer, hvor dagligdagen næsten per automatik giver lidt ekstra kondition.

Løbet startede ved Aarhus stadion og bragte deltagerne rundt i hele byen. Løbet gav på den måde deltagerne mulighed for at se nye sider af byen -herunder den nye bydel Aarhus Ø. Målet var at finde på Aarhus Stadion, hvor deltagerne fik overrakt en fin medalje for deltagelse.

CAC arrangerer flere gange årligt, både i eget regi og i forbindelse med grossist- og værkstedskoncepterne, forskellige former for sociale arrangementer. Her er der tale om arrangementer lige fra øl- og romsmagning, skydning, bowling og golfturnering til større arrangementer som deltagelse i Classic Race Aarhus og Copenhagen Historic Grand Prix.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11