23948sdkhjf

Clever udbygger ladenetværk til elbiler på Frederiksberg

Inden udgangen af 2017 vil Clever have sat strøm til i alt 120 nye 22 kW ladestandere i Hovedstadsområdet.

Virksomheden Clever, der står bag Nordens største sammenhængende hurtig-opladningsnetværk til elbiler, har netop sat strøm til fire nye 22 kW ladestandere på Frederiksberg i København.

Det skriver Clever i en pressemeddelelse.

De nye ladestandere vil indgå i Clever ladenetværk, som tæller mere end 1.000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Nordtyskland.

Ladestanderne i Clevers netværk er alle med 22 kW og opefter, hvilket gør det nemt for elbilister på farten, der har brug for hurtig opladning af elbilen. De nye ladestandere på Frederiksberg vil dog også være til gavn for beboere og handlende.

- Vi udbygger løbende vores ladenetværk, og blandt andet vil ladestandere i byerne komme elbilister uden egen parkeringsplads til gode, så man altid kan få strøm på elbilen, fortæller Casper Kirketerp-Møller, der er administrerende direktør i Clever.

Inden udgangen af 2017 vil Clever have sat strøm til i alt 120 nye 22 kW ladestandere i Hovedstadsområdet. Ladestanderne kan alle lade to elbiler op samtidig og passer til alle elbiler.

De fire nye ladestandere står på:

  • Flintholm Alle 4, 2000 Frederiksberg
  • Thurøvej 3, 2000 Frederiksberg

Der vil blive skiltet på ladepladserne, at pladsen er forbeholdt elbilerne, som kan holde gratis på pladserne i op til tre timer, imens de lader op.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.113