23948sdkhjf

På flight mode - god sommerferie

Den ugentlige leder i autobranchens uafhængige fagblad gennem 48 år.

SOMMERFERIEN ER OVER OS, selvom vejret pt ikke er det bedste herhjemme - mange af jer, kære læsere, vil helt sikkert tage kurs sydpå i bil eller i fly. Derfor sætter vi også, som altid, autobranchens uafhængige fagblad gennem 48 år på flight mode, når vi fra og med denne udgave af Motor-magasinet går delvis på sommerferie - naturligvis fordi industriferien også lægger autobranchen i dvale. Vores netnyheder fortsætter imidlertid for nedsat blus hele sommerferien igennem, med udgivelse ugentligt hver torsdag i ugerne 28-31, indtil vi ses igen på print fredag den 11. august.



MEN OGSÅ I DENNE UDGAVE af fagbladet serverer vi en række gode branchenyheder, man kan tygge på i ferieperioden. Semlers nye opkoblings-tiltag Min Volkswagen, som vi kunne afsløre i forrige udgave, har skabt røre i andedammen. Nu melder autobranchens danske handels- og industriforening, AUTIG, at initiativet ikke harmonerer med bilfabrikkernes ønske om at "sætte sig" på bilernes data og porte. Og de frie værksteder under Dansk Bilbrancheråd vil underkaste Semlers nye digitale markedsføringskanal et grundigt serviceeftersyn for at lede efter eventuelle data-huller i dækkene. Vi følger naturligvis sagen - efter sommerferien. Samt det lignende spændende tiltag fra Telia, man kan læse om her på siden.



HVIS MAN IKKE KOBLER fuldstændig af på en liggestol under palmebrus, kan man måske bruge ferieperioden til at gøre sig tanker om, hvorhen autobranchen bevæger sig i den nærmeste fremtid. Konsulenthuset KPMG har spurgt 1000 internationale topchefer overalt i autobranchen, hvad de mener, der vil ske - og det er interessant læsning: Traditionelle værksteder må lukke, pladesmede bliver arbejdsløse, og kørekort bliver overflødige. Hele rapporten bringer vi på Motor-magasinets hjemmeside. Udviklingen støttes op af de teknologiske trends, vi så med egne øjne og prøvede på egen krop hos den gigantiske tyske leverandør og system-udvikler Continental i Hannover - jo, de producerer også dæk. Vi skal faktisk i den nære fremtid vænne os til at slå os selv på flight mode, når vi transporteres fra punkt A til B. For teknologien gør det hele for os. Næsten som at have sommerferie hele året. Næsten.



God ferie - vi ses på print 11. august og på nettet hver dag sommeren igennem.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095