23948sdkhjf

Masser af debat om biler

AutoBranchen Danmark byder på hands-on aktiviteter, debatter og synlighed på årets Folkemøde, hvor også den nye direktør, Gitte Seeberg, vil være med.

FOLKEMØDE 1 En sprøjtesimulator, som giver mulighed for virtuelt at lakere en bil, og en tilsvarende simulator med konkurrence om at "køre grønt". Der bliver mulighed for at prøve tingene hands-on og samtidig plads til debatter med autobranchens mærkesager i centrum, når AutoBranchen Danmark drager til Folkemøde på Bornholm. Og selvfølgelig til masser af snak om branchen.

På den måde får autobranchen også sin del af opmærksomheden, når der er Folkemøde på Bornholm i uge 24.

AutoBranchen Danmark indtager nemlig et telt på Ydermolen i Allinge, hvor deltagerne og de mange nysgerrige på Folkemødet, kan blive klogere på autobranchens mærkesager. Desuden vil der være debat om registreringsafgiften og fokus på fremtiden for erhvervsuddannelser.

- Vi tager det bedste fra tidligere år, og krydrer det med nye og innovative indslag for at få maksimal synlighed for medlemmernes mærkesager og politisk udbytte af turen til Bornholm", siger Lisa Sandager Ramlow, der er kommunikationschef i AutoBranchen Danmark.

Direktøren dyster
Torsdag dyster Gitte Seeberg med Pia Olsen Dyhr (SF) og Joachim B. Olsen (LA) om, hvem der kan køre mest "grønt".

Fredag inviterer AutoBranchen Danmark til debat om fremtiden for erhvervsuddannelserne. Her vil uddannelsesordfører Jens Henrik Thulesen Dahl (DF), seniorkonsulent Sidse Frich Thygesen fra Tænketanken DEA og uddannelsespolitisk chefkonsulent Anna-Marie Kold Jensen, AutoBranchen Danmark diskutere emner som, hvordan erhvervsuddannelserne kan gøres mere attraktive for de unge.

Debat om afgifter
Fredag er det danske afgiftssystem også til debat. Med AutoBranchen Danmarks kommende direktør Gitte Seeberg som moderator, vil Martin Ågerup (CEPOS), Mogens Kjærgaard Møller (Rådet for sikker Trafik), Lea Wermelin (Soc.Dem) og Mads Engberg (AutoBranchen Danmark) diskutere under overskriften "Blokerer det danske skattesystem for sikre og mere miljørigtige biler?"

Det er glædeligt, at organisationens nyansatte adm. direktør, Gitte Seeberg, vil være at finde hos AutoBranchen Danmark under Folkemødet.

- Selv om Gitte Seeberg først begynder hos os 1. august, kommer hun og er klar til at hilse på vores medlemmer, på politikerne og på andre interessenter. Jeg ved, at hun glæder sig til at repræsentere os og til at møde folk, hun kommer til at indgå i samarbejde med i sit nye job, siger Lisa Sandager Ramlow. Det er fjerde år i træk, at AutoBranchen Danmark deltager på Folkemødet.

Bilbranchens shuttleservice
Også i år tilbyder Bilbranchen udvalgte politikere et lift til og fra Allinge Eneste betingelse for at tage imod denne "shuttle-service" er, at politikerne på turen er villige til at drøfte aktuelle problemstillinger for branchen. I alt ti relevante politikere har i år takket ja til et lift og en snak, og politikerne spænder fra den ene ende af Folketingssalen til den anden.

Udover de ti rullende møder, deltager Bilbranchen også i en række paneldebatter på Folkemødet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109