23948sdkhjf

BASF i Danmark får havneudsigt

Den danske afdeling har fået nye kontorer i det centrale København.

KONTORER Over 40 års historie er slut for BASF/Glasurit i Danmark. Den 15. maj rykkede omkring 100 BASF-ansatte kontor fra Ved Stadsgraven 15 og til Kalvebod Brygge 45 - begge dele i den mere centrale del af København.

Ved Stadsgraven har ellers været fast hovedkontor i Danmark for virksomheden, der her i bladet især er kendt for autolakering, men som også har været hjemsted for blandt andre salgspersonale, agronomer og kemikere.

BASF/ Glasurit har ønsket at få nogle mere moderne lokale og faciliteter, men vurderede samtidig, at en renovation af Ved Stadsgraven 15 hurtigt kunne rende op i en udgift, der ikke var attraktiv. I stedet er man flyttet ind på Kalvebod Brygge over for Tivoli Hotel og sammen men en række øvrige virksomheder. Da der stadig er en del medarbejdere med hjemmekontorer, har BASF/ Glasurit sørget for, at de har mulighed for at arbejde ved nogle såkaldte plug in-pladser, når de lægger vejen forbi København. De nye lokaler på Kalvebod Brygge 45 kan huse op til 120 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095