23948sdkhjf

Ny treårig auto-uddannelse snart klar

Akademi-uddannelse til unge på vej ind i autobranchen ser dagens lys.

STUDIESTART Den 5. september åbner en helt ny uddannelse inden for autobranchen.

Bilbranchens akademiuddannelse i salg og rådgivning er et treårigt studie, hvor den studerende får mulighed for at arbejde halv tid på skolebænken og halv tid i en relevant virksomhed.

Første workshop for den nye uddannelse afholdes 23. august, mens den egentlige undervisning, som foregår på Erhvervsakademi Aarhus, starter 5. september på Ringvej Syd 104 i Viby J ved Aarhus.

Akademiuddannelsen giver 60 ECTS-point og giver således adgang til diplomuddannelserne. En af initiativtagerne til uddannelsen er HR-chef Jan Johannesen fra Nic. Christiansen Gruppen.

- Branchen er i disse år inde i en kraftig udvikling, som fordrer, at virksomhederne og især medarbejderne tilegner sig nye kompetencer. Det er særlig vigtigt, at branchen kan tiltrække nye kompetente medarbejdere, og at vi kan uddanne dem til fremtidens krav. Her er bilbranchens nye akademiuddannelse i salg og rådgivning et vigtigt nyt element. Den rummer ny og aktuel viden, samtidig med at den er forankret med praktisk arbejde i virksomheden, udtaler han.

Foruden salgspsykologi, rummer uddannelsen økonomistyring, salgsoptimering, redskaber til optimering af markedstilbud, marketingsplanlægning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095