23948sdkhjf

FTZ åbner dørene i hele landet

Alle grossistens afdelinger inviterer indenfor den 9. juni.

VISIT Landets største autogrossist FTZ holder fredag den 9. juni åbent hus i alle sine 52 afdelinger, hvor FTZ inviterer kunder og deres medarbejdere med familie inden for i den lokale afdeling, hvor der ifølge FTZ er rig mulighed for at hilse på de folk, man måske normalt kun kan forbinde med en stemme i telefonen samt møde sine øvrige kollegaer i branchen.

Åbent hus-dagen er en afløser for FTZ’s Roadshow, som kørte fra 2009 og til 2014, hvor en mindre karavane tidligere besøgte udvalgte FTZ-afdelinger rundt i landet. Fordelen ved at tage udgangspunkt i alle 52 afdelinger, er, at man kan tilgodese alle sine kunder i hele Danmark. Det forklarer Jeanette Hindsgavl, der er marketingskoordinator hos FTZ. Hun tilføjer:

- Vi håber også på, at vi med denne model kan skabe endnu mere kundefokus i det lokale, hvor vores kunder også har mulighed for at møde deres øvrige kolleger i branchen, hvilket vi gerne vil danne rammerne omkring også, og hvor kunderne ikke skal køre langt for at besøge os, men blot kan lægge vejen forbi deres lokale FTZ-afdeling. Hovedformålet med dagen er det sociale, og det underbygges bedst, hvis det er lokalt, fortæller Jeanette Hindsgavl.

- FTZ har forsøgt at skabe de bedste rammer for en hyggelig dag og arbejder ud fra en rød tråd i vores åbent-hus konceptet. Men det ligger afdelingerne frit for, hvilke tiltag de vil arrangere på dagen og overraske kunderne med, da afdelingerne bedst kender lokalområdet, samt hvad der skal til, siger marktingskoordinatoren.

Selv om tid og sted af åbent hus-arrangementet kan variere enkelte steder, så lyder den officielle invitation på tidspunktet 14 til 18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11