23948sdkhjf

Rattet Rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i sportens verden - se også de selvstændige billedtekster.

JUELSMINDE RALLY GAV HJEMMEBANESEJR, efter hård kamp, til Ib Kragh og Karsten Isaksen i deres DS3 R5 - trods tyvstart og 10 sekunders straf.



I WEEKENDENS FORMEL 1 Grand Prix i Monacos gader leverede Kevin Magnussen en god indsats, da han for anden gang i sæsonen kørte point hjem med en tiendepladsen efter en ærgerlig punktering og et ekstra pitstop. Ligeledes i Monaco sikrede Mikkel O. Pedersen sig karrierens hidtil bedste resultat, da han kom i mål som nr. 10 i afdeling af Porsche Super Cup. 
 
 

DET BLEV TIL EN TUR PÅ PODIET, da Mikkel Mac og hans portugisiske medkører Miguel Ramos besatte andenpladsen i første af weekendens to runder af International GT Open serien, der blev kørt på Spa Francorchamps i Belgien. Desværre udgik Ferrari-holdet tidligt i søndagens løb med mekanisk defekt.



OTTE DANSKERE DELTOG i anden runde af det tyske kartingmesterskab, der blev kørt i Kerpen. Efter løbet indtager Benjamin Frislund nu en samlet 12. plads i juniorkategorien mens Malthe Jakobsen er nr. 14. I OK senior er Kasper Ylänen og Mads E. Hansen hhv. nr. 22 og 23. Efter anden afdeling af det italienske juniormesterskab i karting indtager Mikkel Højgaard Petersen en samlet placering som nr. 9. Efter tredje runde af det britiske F3-mesterskab er Nicolai Kjærgaard samlet nr. 10. 
 
I PINSEN FORVANDLES det sønderjyske anlæg Padborg Park til en kæmpe bilfestival, når Danmarks Hurtigste Bil, også kaldet DHB, afvikles.

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125