23948sdkhjf

Fars Dag med herlig motornostalgi

Historisk Køretøjsdag 5. juni på Wedelslund Gods med planer om ny motorsportsbane.

TRÆF Grundlovsdag 5. juni afholdes for sjette gang træf og køretøjsdag på godset Wedelslund vest for Aarhus.

To Harvard jagerfly, med baggrund i anden verdenskrig, vil boltre sig i luften, og godsejer Jesper Ungstrup Nielsen vil løfte sløret for sine planer om en nostalgisk motorsportsbane på godset med engelske Goodwood som inspiration.

Der vil være specialudstilling om Alfa Romeo i fortid og nutid, hippielejr, en grøn lejr med militærkøretøjer, en spændende udstilling af lastbiler, brandbiler og tohjulede køretøjer, og måske den allervigtigste udstilling - deltagernes køretøjer, der igen i år vil afspejle årtiers tekniske udvikling.

Desuden fejres VeteranPostens 10 års fødselsdag med et gigantisk morgenkaffebord.

God musik leveres af Shakers og Roger and Over samt motor- og traktorblues med H.P. Lange & Friends, denne gang med udvidet besætning og to motorer

Parkeringsforholdene er i år forbedret betydeligt tæt på gårdspladsen og den populære park, hvor mange har nydt dagen, måske med den medbragte madkurv eller et måltid fra en af de mange madboder.

Mange deltagere har efterspurgt fælles parkering for klubber og måske et bestemt bilmærke, som der bliver plads til år, lover arrangørerne Wedelslund Gods, VeteranPosten, Wedelslund Gods Classic Car Club og Dansk Vintage Motor Club. 


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111