23948sdkhjf

25 danske bilsælgere indtog Berlin

Studerende hentede tysk inspiration.

UDDANNELSE 25 studerende fra den branchegodkendte bilsælgeruddannelse i Mommark drog forleden afsted på en to dages inspirationstur til Berlin.

De studerende havde selv arrangeret turen og planlagt besøg hos en række forskellige bilforhandlere. Igen i år fik de blandt andet en guidet tur rundt i Mercedes Welt samt et besøg i Classic Remise Berlin, som indeholder et væld af klassiske biler lige fra VW type 1 til Bugatti Veyron.

Timelærer og konsulent Søren Nielsen, som til dagligt underviser på uddannelsen, deltog ligeledes på hele turen, som også bød på kulturelle og ikke mindst kulinariske indslag.

- Det er en vigtig del af uddannelsen af de nye salgskonsulenter, at de netop får mulighed for at hente inspiration ude i den store verden, og her er Berlin et oplagt udflugtsmål. Samtidig giver turen gode relationer og venskaber blandt de studerende. Venskaber som ofte varer ved - også efter endt uddannelse, udtaler uddannelsesleder Johnny Nedergaard fra Business College Syd i Mommark.

Stor opbakning

De studerende havde selv sørget for at søge sponsorater hos branchens aktører, og der var bred opbakning.

Udover at flere uddannelsesvirksomheder stillede biler til rådighed, bidrog de to brancheforeninger, Bilbranchen og AutoBranchen Danmark, med penge til turen. Hovedsponsor var som på de tidligere ture: Santander Consumer Finance.

- Et nyt hold på den velkendte uddannelsen i Mommark er allerede i gang, og mon ikke der venter en studietur til de 24 nye talenter?, spørger Johnny Nedergaard.

Følg uddannelserne her www.facebook.com/autouddannelser

Hovedsponsor:
Santander Consumer Bank

Sponsorer:
Bilbranchen, DI
Autobranchen Danmark
Autoproff A/S
Nordania Finans A/S
Ejner Hessel
Terminalen Aarhus
Skoda Ejby
Autohuset Vestergaard A/S
Bil & Co.
Hedegaard Biler

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219