23948sdkhjf

Kick-off med fuldt hus

Med en rekordstor tilmelding ved AutoPartners årlige kick-off for tredje år i træk er rammerne efterhånden blevet for små.

NETVÆRK En propfyldt sal, selv med stole opstillet langs væggene var, hvad landets AutoPartner værksteder mødte til fredag d. 21. april, hvor der blev afholdt det årlige kick-off i Vingsted Centret ved Vejle. Der var tale om veloplagte AutoPartner værksteder, der kom til en dag med et spændende og indholdsrigt program.

Under punket markedsføring blev der blandt andet givet indblik i tidens tendenser og de mange muligheder, der ligger i de sociale medier.

Der blev talt om vigtigheden i at drive butik med god rentabel drift og styr på likviditeten. Den ny-tilknyttede økonomikonsulent i au2parts regi, Per Hebbelstrup stod for dette indlæg. AutoPartner kunne desuden møde leverandører og samarbejdspartnere, der er til kæden.

Derudover blev der delt champagne ud til de mere end 20 værksteder der havde fået 5,0 i FDMs karakterbedømmelse. Herefter blev der budt velkommen til de nye medlemmer af AutoPartner panelet, der er kædens rådgivende panel og Hovedkontorets højre hånd, når der skal vendes nye tanker og idéer og ikke mindst træffes beslutninger.

Socialt sammenhold

Kick-off er dog ikke kun fagligt indhold. Der lægges også stor vægt på, at der er et socialt sammenhold, så der var også lagt tid ind til at netværke med sine kolleger. Den kvindelig del af følget fik også rig mulighed for at netværke, da de havde et par timer i programmet med samarbejdsøvelser, der gav gode grin på kryds og tværs.

Dagens nedskrevne program blev afrundet af parterapeut, Rikke Thuesen, der fortalte lidt om det, at være gode ved hinanden og om forskellen på kvinder og mænd plus lidt flere hemmeligheder.

Dagen sluttede herefter med en uformel 3-retters middag, hvor deltagere kunne netværke på kryds og tværs.

AutoPartner Panelets medlemmer

Steve Christensen, Autoværksted v. Steve Christensen
Bo Dürr, KAM Diesel
Søren Hansen, Circle K Servicecenter
Per Jensen, A.P. Auto
Kim Holm, Holms Auto
Anders Larsen, UNDAL AUTO SERVICE APS
Freddy Christensen, Vamdrup Biler
Jann Lund, Anelyst Autoteknik ApS
Leif Petersen. Motorgården Værksted ApS

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08