23948sdkhjf

Nye kræfter til Dinex

Dansk udstødningskoncern styrker sit globale setup. Per H. Larsen og Jens Sørensen genforenes.

GENFORENING Nu genstartes motorerne, men nu med turbo på, lyder det fra Dinex A/S i Middelfart. Med Per H. Larsens tiltrædelse som CSO (chief sales officer) hos Dinex og Jens Sørensens rolle som rådgiver for virksomheden genforenes to tidligere branchekendte udstødningsfolk.

Per H. Larsen med en forhistorie hos Bosal og Jens Sørensen med en næsten lignende forhistorie hos Walker. At så Jens Sørensen endog nåede at arbejde sammen med Dinex’ grundlægger Jørgen Dinesen (fra 1977 og til Dinex’ grundlæggelse i 1982) gør kun historien endnu mere speciel. I dag er alt imidlertid i hænderne på eneejer Torben Dinesen, søn af grundlæggeren, og han sætter altså nu yderligere speed på Dinex. I den forbindelse lanceres Dinex’ nye fremtidsplan "2020".

Dinex er i dag markedsleder, men går nu efter at rykke yderligere.

- Vi samler det bedste af os selv og udbygger det med stærke nye kræfter. Jeg glæder mig til den nye vækstrejse, som bliver ledt godt på vej af flere ny-definerede optimerings- og implementeringsprojekter. Gennembruddet kommer dog ikke af sig selv, så nu skal vi i arbejdstøjet. Derfor er det fantastisk, at det er lykkedes at få to så professionelle og erfarne fagspecialister med ind i folden. Per H. Larsen som CSO og medlem af koncernledelsen til at booste vores eftermarkedsorganisation og Jens Sørensen på freelance basis til generelt at rådgive mig på kryds og tværs af hele Dinex organisationen, fortæller Torben Dinesen.

Speeder op

- Jens Sørensen har allerede bevæget en del i de sidste par måneder, hvorimod Per H. Larsen tiltræder den 20. juni. Nu speeder vi op. Nu skal vi virkelig fremad - fremad globalt, fastslår Torben Dinesen.

60-årige Per H. Larsen er en erfaren autobranchemand med chefstillinger hos Bosal 1977-1993, Sika 1993-2007 og SKF 2010-2015. Indimellem har han arbejdet for Altan.dk i Sorø, og siden januar 2015 har han været direktør for Knudsen Holding i Sorø, som indeholder blandt andet Altan.dk.

1200 ansatte

Dinex opererer inden for udstødninger og emissionssystemer til lastbiler, busser, varebiler og industrikøretøjer har hovedkontor i Middelfart. Hele 95 procent produceres in-house. Selskabet beskæftiger i dag over 1200 ansatte, heraf over 1100 i udlandet.

Dinex’ aktiviteter er fordelt på 13 lande, spredt på USA, Rusland, Asien og Europa. Omsætningen udgør pt over én milliard kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125