23948sdkhjf

Univar gearer op i autobranchen

Den nordiske distributør af Shell smøreolie har ansat Lars Gladov og Morten Hersoug.

SMØREOLIE Univar, som ud over at være en af verdens største distributører af kemiprodukter, også er distributør af Shell smøreolie i Norden, øger salgsindsatsen over for auto- og transportsektoren.

Med ansættelsen af Lars Gladov som key account manager for Danmark og Morten Hersoug som business development manager for Norden øges indsatsen nu væsentligt over for både nye og eksisterende smøreoliekunder inden for autobranchen og den tunge sektor.

Lars Gladov har i en årrække solgt smøreolieprodukter og dæk til danske bilforhandlere og autoværksteder og har derfra et indgående kendskab til markedet i Danmark. Lars Gladov kommer ind som et vigtigt medlem af Univars danske salgsstyrke og skal fokusere på at servicere kunder på personbilsmarkedet, oplyser Univar.

Fra Bosch og VW

Morten Hersoug har tidligere blandt andet været nordisk kædechef for Bosch Car Service og servicemarkedschef for Volkswagen i Danmark. Morten Hersoug skal i samarbejde med de nationale salgsorganisationer i Norden udvikle salget af Shell smøreolier til auto- og transportsektoren i regionen.

Styrkelsen af det nordiske hold sker som et led i strategien om at blive auto- og transportsektorens foretrukne leverandør og samarbejdspartner inden for motorolie, hydraulikolier og fedt.

Shells enorme produktportefølje dækker blandt andet over produkter til alle applikationer inden for auto- og transportsektoren.

Olie på naturgas

Som noget helt unikt består produktporteføljen af de Shell patenterede GtL olier, som er udvundet af naturgas. GtL olierne (Gas to Liquid) er til sammenligning med traditionelle olier meget rene og giver derfor nogle olier med helt unikke egenskaber både i forhold til holdbarhed, koldstart og stabilitet. Shell Helix Ultra og andre af Shells topprodukter er alle baseret på netop denne banebrydende teknologi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109