23948sdkhjf

Bliv mekaniker på svensk superbil

Koenigsegg er på jagt efter hele 40 nye autofolk.

JOBOPSLAG Superbiler med langt over 1000 hestekræfter. Topfart på den høje side af 400 km/timen, håndbyg og noget af det mest avancerede bilteknik i verden.

Svenske Koenigsegg har efterhånden slået sit navn fast, når det kommer til superbiler. Det betyder nu, at det svenske firma, som har hovedkvarter godt 30 minutters kørsel mod nord fra Helsingborg, søger hele 40 nye autofolk.

Jobbene omfatter både opgaverne inden for lak, klargøring, mekanik, arbejde med kulfiber, polering, lagerarbejde og udvikling af prototyper, og virksomheden ønsker dem besat så hurtigt, som muligt.

Koenigsegg er kendt for en stribe biler i superbilsklassen, herunder CCGT, CCX, CCXR, Agera, Agera RS, One:1 og Regera. Fælles for alle bilerne er, at grundlægger Christian Von Koenigsegg og de ansatte hos det svenske bilfirma har forsket og designet dem med de nye materialeteknologier - herunder carbon og en voksende part med 3D-print. Hertil kommer også udviklingen af både aerodynamik, brugen af elmotorer og en konstant jagt på stadig vildere præstationstal.

Foruden naturligvis at mestre sit håndværk, så forventer Koenigsegg også, at man er rimelig flydende på både svensk og engelsk. Det er to forudsætninger, hvis man vil være en del af det team, som skal håndbygge producentens helt store nye satsning, nemlig Koenigsegg Regera, der ud over at levere godt 1500 hestekræfter gennem producentens mest avancerede hybridopsætning til dato, også sprinter fra 0-400 km/timen på 20 sekunder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109