23948sdkhjf

DR går tæt på unge brugtbilforhandlere

DR følger i seks afsnit en række unge brugtvognsforhandlere i Danmark, der alle kæmpe mod fordommene.

TV Hvordan er det at satse det meste af opsparingen på at træde ind i autobranchen? Vel at mærke som brugtvognsforhandler. Det er udgangspunktet for DR’s tv-serie i seks afsnit kaldet ’De unge brugtvognsgforhandlere’. Her følger man blandt andre Dennis Lundgren, der driver Dannevang Auto i Randers, Jeppe Zeuthen, som ejer Autohuset Sjælland og Jeppe K. Jørs, der arbejder i sin fars forretning i Næstved, nærmere bestemt Jørs Biler. Alle tre driver hver sin forretning, hvoraf sidstnævnte overtager butikken fra sin far i første afsnit.

Skal nedbryde fordomme
Senere i serien møder man også Patrick Zülau, der tilbage i 2016 startede sin egen importvirksomhed med amerikanske biler - endda uden nogensinde selv at have været i Guds eget land. Men det bliver der ændret på i andet afsnit, hvor Patrick Zülau tager til Californien på vestkysten i USA for at kigge på ældre biler, han vil importere til firmaet hjemme i Aabenraa.

DR skriver selv, at serien " skal skildre en branche, som almindelige danskere ikke kender til indefra. Vi vil nedbryde fordomme og fortælle de virkelige historier om livet på værkstedet, pladsen og menneskene bag."

Fælles for stort set alle medvirkende er, at de har startet virksomhed inden for meget kort tid og enten har været igennem eller er i gang med den svære opstartsfase, hvor man skal forsøge at tjene penge på sin virksomhed. Noget to brødre fra Bil-butikken i Slagelse blandt andre har haft lidt svært ved.

’De unge brugtvognsforhandlere’ startede 5. april på DR1 og slutter 10. maj. TV-serien er bygget op efter samme koncept som ’De Unge Truckere’ og ’De Unge Fiskere’, der begge har sat fokus på de yngre kræfter i velkendte brancher - der dog sjældent beskrives indefra.

Programmets femte afsnit vises på DR1 onsdag den 3. maj klokken 20:30. De øvrige afsnit kan findes og streames på dr.dk/tv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203