23948sdkhjf

Ny dansk app digitaliserer servicebøger

LogSecure er navnet på en ny app til værksteder og forbrugere, der gør servicebogen digital.

SERVICEBOG Den fysiske servicebog, der altid fylder i handskerummet, forsvinder måske aldrig, men problemerne med at holde styr på den eller det faktum, at den forsvinder, er et kendt problem blandt bilejere.

Det vil en ny dansk app og tilhørende hjemmeside ændre på. LogSecure er navnet på appen og hjemmesiden, der er lanceret for nylig som en ny service, værksteder og forbrugere kan gøre brug af.

Danskudviklet app
Initiativtageren er Hao Quang Tran, der er indehaver af Havnens Autoværksted i Odense. Han har som værkstedsejer selv oplevet, at der mangler et alternativ til servicebogen på papir. Ideen med en digital servicebog opstod og i samarbejde med en programmør er en app til Android og iPhone tilgængelig.

- Appen er koblet op til motorregistreret, så det er nemt, at søge på registreringsnummeret på bilen. Herefter får man alle data om bilen op i appen og kan tilføje serviceoplysninger. Man kan også tage billeder af den gamle servicebog og tilføje dem som filer i appen og gemme det. Det er en nem måde at holde styr på det, hvor man altid har adgang til servicebogen via sin mobil. Der er også en kørebogsfunktion, så man kan føre kørebog direkte i appen og have alt samlet der, siger Hao Quang Tran, der understreger at Logsecure ikke stopper med biler, men også vil understøtte motorcykler og lastbiler.

- Det er vigtigt, at det her ikke kun er en digital servicebog. Appen kan også bruges som kørebog, som er intelligent og automatisk minder både bilejer og værksted om serviceeftersyn efter et bestemt antal kørte kilometer ud fra bilmodellen. Det er også muligt, at værkstedsregninger overføres direkte til fanen reparationer i appen, så man både har servicebog og reparationer samlet et sted, siger han.

Til professionelle
Det er gratis for bilister at downloade og benytte appen privat. Derudover er der en pro-version, som er beregnet til autoværksteder, som man kan købe adgang til. Den er også tilgængelig via en hjemmeside, så man via computeren kan registrere alle de data, som laves på den pågældende bil. Når værkstedet for eksempel har foretaget olieskift indtastes de forskellige data omkring olietype, liter, filter, kilometerstand og info om næste olieskift direkte på hjemmesiden.

- Værkstedet har med få klik alle data på den pågældende bil, men kunden kan også logge ind på appen efter service og tjekke status, priser og reparationer, siger han.

Mere på www.logsecure.net

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094