23948sdkhjf

Find skatte med Bridgestone

Geocaching er en oplagt måde at udforske ukendte områder i Danmark på og sætter lidt ekstra krydderi på køreturen.

UDFLUGT Solen skinner, solsorten fløjter og temperaturen siger forår. Det er tid at slippe bilen eller motorcyklen fri og komme ud på vejene igen på fornøjelige familie-køreture. Og der er nok af dejlige steder at køre hen. Dækproducenten Bridgestone har for andet år i træk kåret de 30 skønneste steder i landet og placeret Geocaching-skatte der. Brug Bridgestones skattekort som guide og besøg de absolut dejligste pletter på landkortet - nomineret af de lokale, som kender de gode steder.

Dyst om at komme først

Geocaching er skattejagt med GPS via eksempelvis smartphonen, hvor man skal finde en skat, en ’cache’, der er gemt i naturen. Mere end 30.000 danskere er bidt af geocaching. Idéen er, at man finder cachen ved hjælp af GPS-koordinater, som ligger på www.geocaching.com.

Skattene er typisk en vandtæt beholder med blyant, logbog og eventuelt små billige "gaver". Kutyme er, at tager man nogle genstande i bøtten, skal man lægge nogle andre i som bytte. Til sidst logger man besøget på geocaching.com, så andre kan se, at man har været der. Ofte er der konkurrence om at være den første, der skriver sig i logbogen.

Vind kør selv-ferie

Er man blevet bidt af jagten på skønne steder og skatte, er der nok at gå i gang med. Geocaching findes over hele Danmark, idet både private og foreninger opretter skattejagter.

Finder man en af de 30 skatte, som Bridgestone har lagt ud, kan man dele et foto af skatten på Bridgestone Danmarks Facebook-side og være med i konkurrencen om en kør selv-ferie for hele familien.

Konkurrencebetingelser og oversigt over skattenes placering og GPS-koordinater findes på Bridgestones hjemmeside. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125