23948sdkhjf

IT-firmaer vil levere til bilbranchen

Fujitsu og VMware udvider samarbejdet om levering af løsninger til bilindustrien.
OPKOBLET IT-firmaerne Fujitsu og VMware vil i samarbejde levere innovative Internet of Things-løsninger (IoT) til bilindustrien. Ved at kombinere Fujitsus trådløse-løsninger med VMware’s IoT-teknologi, skal samarbejdet gøre det nemmere for bilproducenter og partnere at udvikle fremtidens løsninger til selvkørende og opkoblede biler.

Efterhånden som antallet af elektroniske kontrolenheder, der styrer bilens forskellige dele, stiger, bliver deres indbyggede software også mere avanceret og besværlig at administrere. Af samme årsag, er tilbagekaldelse af biler som følge af problemer med softwaren også blevet en reel udfordring for producenterne.

Med flere teknologier integreret i biler i dag, er det nødvendigt, at bilproducenterne let og hurtigt kan reprogrammere softwaren efter behov samtidig med, at de har mulighed for at håndtere og overvåge de forskellige softwareversioner individuelt.

Derfor er Fujitsu og VMware gået sammen om at levere en samlet service, der imødekommer bilfabrikanternes krav om driftssikkerhed ved at integrere VMwares IoT-produkter med Fujitus trådløse og reprogrammerbare løsning.

- Vi betragter vores samarbejde med Fujitsu som en stor fordel for bilfabrikanterne, da vi gør dem i stand til hurtigt og let at implementere nye softwareopdateringer på en sikker og problemfri måde til deres opkoblede biler, siger Mimi Spier, Vice President, Internet of Things i VMware.

Fujitsu og VMware vil levere flere teknologier, som en del af den samlede cloud service til selvkørende og opkoblede biler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078