23948sdkhjf

Fynboer lover lang garanti på rustbeskyttelse

Tektrol lover, at én behandling med det danskudviklede rustbeskyttelse holder.
LEVETID Fire år. Så længe kan der gå imellem hver undervognbehandling hos danske Tektrol, hvis man skal tro virksomheden selv. Samtidig lover firmaet, der er startet på Fyn, at man afholder bilen fra rust i 30 år.

Tektrol lover, at man udelukkende bruger danskudviklede og altså egne produkter på de 14 stationer rundt om i landet, hvor man kan behandle sin bil med det fynske produkt.

Jesper Ohmsen, der er indehaver af Tektrol, følger op:

- Vi går ikke på kompromis hos TekTrol, hvor behandlingerne holder i fire år. Til det bruges der tre lag af vores specielle olie-voks produkter, og arbejdet følger et fast 10-punkts program, fortæller han og tilføjer:

- Efter behandling får kunden en 30 års rustgaranti, alter-nativt et certifikat samt dokumentation på video for arbejdet. Den vigtigste fordel er dog den lange holdbarhed med 4 år mellem behandlingerne.

Ratebetaling
Det med at afdrage er også en mulighed blandt de firmaer, som tilbyder rustbeskyttelse. Hvis man får udført en undervognsbehandling hos det fynske firma, så bestemmer man naturligvis selv, om man vil forlænge holdbarheden med mere end de fire år.

Tektrol tilbyder ratebetalinger til 113 kroner om måneden i de fire år, én behandlinger holder. Vil man forlænge, kan man naturligvis også det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.147