23948sdkhjf

Dækcentralen overtaget

Nyt trekantsområde i Nordsjælland
DÆKNYT Hos Ivar Jensen Autogummi fortsætter livet sin gang efter Christian Jensens alt for tidlige bortgang - og så tillige med en udvidelse, skriver Dæk-Magasinet.

Henrik Jensen og Lars Enghoff, som driver afdelingerne i Helsingør og Farum, kan meddele, at virksomheden pr. 1. februar har overtaget Dækcentralen i Slangerup, som de seneste år har været drevet af Betina Hollesen.

Med købet af denne forretning skaber man reelt et trekantområde i Nordsjælland, som både for kunder og Ivar Jensen Autogummi er en gevinst.

- Afstanden, selv om den er til at overskue, kan faktisk være en afgørende faktor for kunderne, som helst ikke bevæger sig længere end højst nødvendig, siger Henrik Jensen.

Genetablering i Slangerup

Afdelingen i Slangerup er under stabil "genetablering" med kyndige medarbejdere, som pt. udgøres af henholdsvis Stefan fra Helsingør og Steffen fra Farum afdelingerne samt Henrik Jensen selv, som den daglige leder, oplyser Dæk-Magasinet.

På sigt vil Stefan overtage den daglige ledelse og virksomhedens profil vil blive tilpasset, så den afspejler ligheden med de to andre afdelinger af Ivar Jensen Autogummi.

Alle tre afdelinger er fuldbyrdede Dækspecialister samt også medlemmer i Dæk Specialisternes Landsforening.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11