23948sdkhjf

Karrosseriforening rost for højt lærlingegennemsnit

Ros fra Dansk Metal til SKAD ved OK-forhandlingerne.
KARAKTERER Ved overenskomstforhandlingerne med Dansk Metal blev SKAD rost for "sandsynligvis det højeste lærlingegennemsnit i branchen", som en pressemeddelelse oplyser.

- Med over 0,5 lærlinge per medlemsvirksomhed har SKAD taget et stort ansvar for at skabe lærepladser blandt medlemmerne. SKAD’s medlemmer har altid haft en tradition for at tage mange lærlinge, og man har gennem tiden uddannet nogle af de dygtigste i faget, udtaler Thomas Krebs, direktør i SKAD.

- Vi er i SKAD stolte over sandsynligvis at have det højeste gennemsnit i branchen. Det er vigtigt, at vi uddanner de unge, også når det kan være svært, da udfordringerne med de unge mennesker er mere mangfoldige end i gamle dage. Det kræver øget fokus på forståelse for de unge i virksomheden, tilføjer Thomas Krebs.

Tager ansvar alvorligt

Som Claus Jensen, formand af Dansk Metal, har udtalt på Facebook, så er det dybt problematisk at hver femte unge under 25 år ikke har en uddannelse.

- Vi skal tage ansvaret alvorligt og sikre, at de unge får en uddannelse, og helst en erhvervsuddannelse. Ved Skills i Aalborg har de dygtige unge inden for karrosseri og malerfaget vist deres værd og demonstreret kunsten at reparere og lakere biler på en professionel måde. Det er ikke mindst takket være de dygtige lærere på Teknisk Skole i Silkeborg, der har ofret megen tid på niveauet på skolen samt på at skabe opmærksomhed omkring uddannelserne, siger Thomas Krebs og fortsætter:

- Det er vi glade for i SKAD, og vi vil blive ved med at skabe praktikpladser, forudsat at vi kan finde unge, der gerne vil os.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062