23948sdkhjf

Jubilæums-nyheder på dækfronten

Der er flere nye dæk på vej fra Yokohama på 100-året.
PRODUKTER Yokohamas jubilæum markeres med en række nyheder, især op til foråret.

Yokohamas mest eksklusive dækserie har familiebetegnelsen Advan, og her kommer to nye medlemmer til. Advan Fleva henvender sig til det sportslige segment hvor design og performance er vigtige kvaliteter.

Dækket er designet med et retningsbestemt mønster og kommer en række ’tuningsstørrelser’ fra 15 til 19 tommer. Som et tilbud til dem, der efterspørger sportsegenskaber, kommer Advan A052. Dette dæk er udviklet målrettet mod segmentet af bilkørere, som bruger deres bil til eksempelvis trackdays, men samtidig har brug for et dæk, der er godkendt til kørsel på offentlig vej.

Advan A052 læner sig designmæssigt og teknologisk tæt op af producentens egentlige motorsportsdæk til for eksempel rally, og er en overbygning på det allerede meget populære Advan Neova AD08R.

4x4-dæk på vej
Hertil er Yokohama også klar med et der nyt all terrain-dæk, som lanceres under navnet Geolandar G015. Det nye dæk kommer i alle populære størrelser fra 15 til 20 tommer og udmærker sig ved at være mærket med sneflok-symbolet som indikerer at dækket er egnet til vinterkørsel.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125