23948sdkhjf

Kia stormer frem med leasing

Kia tilbyder leasing af samtlige modeller. Sportage koster fra 3500 kr./mdr.
FINANSIERING Efter lanceringen af Kias privatleasingkoncept sidste år er KIAs andel af privatleasing steget fra at ligge under 1 procent af det totale KIA salg til over 9 procent, oplyser Kia i en pressemeddelelse.

- Hos Kia tror vi ikke at privatleasing er toppet endnu, derfor udvider vi nu vores privatleasing program betydeligt. Det er ikke kun kunder, der er i markedet for de mindre biler, som efterspørger privatleasing. Der er en tendens i markedet til, at fleksibiliteten ved en privatleasingaftale tiltaler forbrugerne over en bred kam. Derfor udbyder vi nu også privatleasingaftaler på de lidt større modeller Niro hybrid, Sportage og Optima, fastslår marketingansvarlig hos Kia Import Danmark AS, Rasmus Aagaard.

For eksempel kan man nu privatlease en Kia Sportage til kr. 14.995,- i udbetaling og en månedlig ydelse på kr. 3495.

Det bliver også muligt at privatlease den helt nye Kia Niro Hybrid samt både Optima sedan og Optima SW modellerne. Udover et bredt privatleasingprogram tilbyder Kia stadig privatleasingtilbud på Kia Rio 1.2 benzin Style Plus Limited med bl.a. Aircondition, bluetooth, El-ruder for, 5 døre, fjernbetjent centrallås, ratbetjent audioanlæg, el-justerbare sidespejle m. varme og højdejusterbart førersæde, som kan privatleases for kr. 1995 i måneden til 0 kroner i udbetaling.

Det var under overskriften "Tænk på os næste gang du tænker privatleasing," at Kia august 2016 lancerede sit privatleasing-koncept.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235