23948sdkhjf

Lejebiler kobles på internettet

Biler koblet til internettet skal gøre billeje i Europa nemmere for forretningsfolk og handlende.
TEKNOLOGI En ny aftale mellem udlejningsvirksomheden Hertz og teknologivirksomheden Orange Business Services, gør nu billeje i udlandet nemmere og forbedrer samtidig servicen ved at koble biler og varevogne til det såkaldte Internet of Things (IoT). Orange skal levere IoT-dækningen og de nye services til Hertz’ udlejningsservice, Hertz 24/7, der fungerer på timebasis, og vil give forretningsfolk og handlende i Europa muligheden for at afhente deres lejede biler eller varevogne på centrale lokationer, uanset hvornår på døgnet og hvor længe, de skal leje køretøjet.

Orange leverer IoT-dækningen i syv europæiske lande, herunder Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Spanien og UK, og servicen forventes også at komme til Danmark. På nuværende tidspunkt er servicen tilgængelig som løsning til virksomheder og gennem udvalgte partnere i detailbranchen, hvor bl.a. Møbelgiganten Ikea er med. Her placeres varevogne på parkeringspladsen hos de forskellige samarbejdspartnere, hvor de kan udlejes på timebasis, så kunderne let kan få deres købte varer hjem.

- Vi udvikler hele tiden vores forretning til at afspejle vores kunders nye krav og behov. Vores partnerskab med Orange Business Services er et naturligt skridt, der gør det muligt for os at være på forkant med fremtidens digitale teknologier, der kan forbedre vores kundeservice, udtaler Fabrice Genty, Senior direktør, Car sharing operations hos Hertz.

Forretningsmodellen for Hertz 24/7 giver virksomheder med teknologiparate vognparker muligheden for store besparelser sammen med bedre service og betjening for slutbrugeren.

Bilerne, som er tilgængelige 24/7, fungerer uden nøgler og kan derfor bookes af en medarbejder via mobilen, online eller ved brug af en app. Det gør udlejningsprocessen simplere og samtidig sparer virksomheden omkostninger. Hertz 24/7 vognparker kan implementeres i et eller flere af de lande, hvor virksomheden opererer og gør det muligt for deres medarbejdere at booke og benytte sig af alle de biler, der er tilgængelige på de forskellige lokationer, skriver Hertz i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11