23948sdkhjf

Bedste VW-forhandler bor i Viborg

Volkswagen Viborg er blevet hædret med den ærefulde titel Årets Volkswagenforhandler 2016.
PRIS Sølvsten Biler på Falkevej i Viborg er netop blevet hædret med den ærefulde titel Årets Volkswagenforhandler 2016. Titlen tildeles af den danske Volkswagen-importør og udløser en fest for personalet til 25.000 kr. og en VIP-tur til København for ledelsen, men frem for alt ligger der i titlen naturligvis en stor portion anerkendelse for den toppræstation, som hele teamet hos Volkswagen Viborg har ydet. Titlen som årets Volkswagen-forhandler vinder man ved at have ydet de bedste resultater på en række specifikke målepunkter som eksempelvis kundetilfredshed, salg og service. Med i kapløbet om titlen var 52 danske Volkswagen-forhandlere.

Forretningen på Falkevej lever efter mottoet: "Vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds".

- Vi er utroligt stolte over at have fået den her anerkendelse, både vi som ledelse - men ikke mindst kan vi mærke, at det betyder noget for hele vores medarbejderteam, udtaler bestyrelsesformand Finn Kjærgaard og direktør Steffen Christensen, der er indehavere af Sølvsten Biler, som ud over at sælge og servicere Volkswagen også er forhandler af Skoda og Seat samt autoriseret servicepartner for Audi.

Hos Sølvsten Biler er man samtidig meget bevidst om, at det faktum, at man har drevet virksomhed siden 1949 gør, at man har en meget høj kendskabsgrad i lokalområdet: På viborgegnen er op mod hver fjerde bil leveret fra netop Sølvsten Biler, og alene Volkswagen har 13 procents markedsandel i området.

Bygger nyt bilhus

Sølvsten Biler har desuden opnået højeste VW-kundetilfredshed i 2015 og 2016, Danmarks bedste Audi Service Team i 2012 og 2015 og tilsvarende topplaceringer i Seat- og Skoda-universet.

Steffen Christensen oplyser, at hos Sølvsten Biler er medarbejderne inddelt i teams med hvert deres brand og speciale, men med fokus på også at kunne arbejde på tværs, der er en høj anciennitet blandt medarbejderne hvilket gør, at kunderne mødes af medarbejdere med ekspertviden. Samtidig har man fra ledelsens side lagt meget arbejde i at optimere salgs- og serviceprocesser, ligesom man helt bevidst har flyttet en del af de administrative funktioner væk fra frontlinjepersonalet, så de har optimal mulighed for at tage sig godt af kunderne.

Sølvsten Biler har netop igangsat byggeriet af et helt nyt bilhus på Lundborgvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078