23948sdkhjf

Thansen på norsk opkøb

T. Hansen Gruppen A/S køber Torshov Bilrekvisita AS i Norge. Den nye ejer vil åbne fem nye butikker i år.
EKSPANSION Danske T. Hansen Gruppen A/S har den 31. januar 2017 købt aktierne i norske Torshov Bilrekvisita AS.

Købet er det perfekte match for begge parter, oplyser en pressemeddelelse fra thansen.

Torshov Bilrekvisita AS har ledt efter en retailpartner, der kunne videreudvikle og udvide kædens koncept, produktsortiment og butiksantal.

T. Hansen Gruppen A/S har længe ønsket og drømt om at ekspandere til udlandet, når tiden var den rigtige. Det er den nu og dermed er begges ønsker gået i opfyldelse, oplyses det.

Torshov Bilrekvisita, som tæller 112 ansatte og har haft røde tal de sidste fem år, har i dag 13 afdelinger i Norge, tidligere havde firmaet 20.

Tiden er helt rigtig

- Vi er utrolig glade og stolte over, at vi realiserer vores drøm om at ekspandere til udlandet med købet af Torshov Bilrekvisita AS. Torshov Bilrekvisita AS kommer med stolte traditioner og en unik historie inden for branchen, der går tilbage til 1973. Vi så første gang på Torshov Bilrekvisita AS med køb for øje i 2007, men valgte at fokusere yderligere på udviklingen af vores koncept til det danske marked. Men nu er tiden helt rigtig: Vi står med et perfekt match fyldt med et enestående vækstpotentiale. Torshov Bilrekvisita AS ønsker at udvide på produkt- og butikssiden, og vi ønsker at ekspandere. Jeg glæder mig derfor til at udvikle og udvide Torshov Bilrekvisita AS med mindst fem nye butikker i 2017, sammen med vores norske medarbejdere, udtaler CEO for T. Hansen Gruppen A/S, Bent Jensen.

Den helt rigtige ejer

- De sælgende aktionærer har længe søgt en investor til Torshov Bilrekvisita, der kan tilføre et udvidet produktsortiment og yderligere kompentencer inden for detailhandel. Samtidig ønsker både Kolberg Caspary Lautom AS og Rodin & co AS at fokusere på sine kerneområder som distributør. Efter grundige forhandlinger finder vi T. Hansen Gruppen A/S for den helt rigtige ejer af Torshov Bilrekvisita, hvor mål og strategier kan blive tilført flere ressourcer. Salget betyder også, at de sælgende aktionærer i Torshov Bilrekvisita AS, KCL og Rodin tilfører ekstra økonomiske ressourcer til sit kerneområde, udtaler adm. direktør Vegard Solheim i KCL og direktør Jørgen Rodin i Rodin.

Norsk henvendelse

- Vi har endelig fundet den partner, som vi har ledt efter i Torshov Bilrekvisita AS. Jeg har drømt og haft et ønske om at videreudvikle vores butikker i almindelighed og i særdeleshed udvide vores produktsortiment til gavn for vores kunder. Vi har gennem flere år holdt øje med T. Hansen Gruppens A/S’ imponerende udvikling i Danmark. Derfor rettede vi henvendelse til dem for at høre om mulighederne for et samarbejde. Det er en stor glæde for mig, at vi er lykkedes med at blive en del af T. Hansen Gruppen A/S. Jeg ser et væld af synergier, som jeg glæder mig til at arbejde med sammen med alle medarbejdere. Det er endvidere særligt fantastisk, at vi får mulighed for at åbne flere butikker og udvide vores produktsortiment, udtaler adm. direktør for Torshov Bilrekvisita AS, Benedicte Inversini.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094