23948sdkhjf

Undergrunden er nær for Standox

Tørretiden presses atter ned med ny spartelmasse, så vigtig tid kan spares på pladeværkstedet.
QUICKFIX Autolakerere og producenterne bag diverse produkter har ét fælles mål: Arbejdstiden skal nedbringes og ny teknologi skal udnyttes, så flere biler kan behandles på kortere tid.

Standox er en af de producenter, som står i kø for at hjælpe med til, at afgørende minutter spares. Konkret betyder det to nye produkter: VOC Extreme Filler med det mundrette navn U7600. Spartelmassen kan påfyldes i op til fire lag, og Standox lover, at tørretiden ved 20 grader ligger på mellem 20 og 40 minutter.

Harald Klöckner, som er Standox’ Training manager for Europa, Mellemøsten og Afrika fortæller videre:

- U7600 gør det muligt for værkstederne at øge deres kapacitet, og hjælper dem med at reducere energiomkostningerne. Ligeledes behøver autolakerere ikke at bekymre sig om at flytte og justere infrarøde tørre-apparater, fortæller Harald Klöckner og uddyber:

- Takket være produktets hurtige, lufttørrende egenskaber, kan en lang række områder, der alle kræver spartling, tørre samtidigt.

Metal-klude
Standox påpeger, at hv VOC Xtreme Filler U7600 bruges på bart metal, anbefaler firmaet, autolakerere bruger Express Prep Wipes U3000. Det er klude, som indeholder ekstremt effektive stoffer, som ved en overtørring af overfladen, er med til at sikre korrekt vedhæftning af filleren og giver enestående korrosionsbeskyttelse.

Sammenlignet med anvendelsen af en ætsende primer, reducerer kludene tørretiden før påføring af filleren med op til 25 minutter. En enkelt klud rækker til forbehandling af cirka to kvadratmeter underlag, lover Standox. Kluden er også kromat-fri og let at bortskaffe efter brug.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127