23948sdkhjf

CarGarantie til Danmark

Auto Sundhedsforsikring tilbyder omfattende dækning og et bredt servicetilbud.
BIL-SUNDHED Et af Europas førende garantiforsikringsselskaber er nu også i Danmark: Fra den 1. januar 2017 kan autoforhandlere udstyre deres biler med en "Auto Sundhedsforsikring“ fra tyske CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie) i Freiburg. Reparationsudgiftsforsikringen til nye og brugte biler samt til nye og brugte motorcykler beskytter ejeren mod uforudsete følgeudgifter efter anskaffelsen af køretøjet.

I et skadestilfælde dækker CarGarantie med Auto Sundhedsforsikring reparationsudgifterne til køretøjet. Omkostningssikringen giver forhandleren en større kundeloyalitet og hjælper denne med at udnytte værkstedets kapacitet bedre, oplyser det tyske selskab i en pressemeddelelse.

CarGarantie har mere end 46 års erfaring som forsikringsudbyder. Med mere end 23.000 kontraktpartnere er virksomheden et af de førende og mest erfarne specialforsikringsselskaber i Europa og partner for over 40 bilproducenter og -importører.

CarGarantie

For 46 år siden introducerede CarGarantie som den første udbyder brugtvognsforsikringen i Tyskland. Virksomheden, der nu agerer internationalt i 19 europæiske lande samt Kina, tilbyder den kvalificerede autobranche forsikrings- og kundeloyalitetsprogrammer for brugte og nye biler, motorcykler og elcykler.

Med over 2,1 millioner indgåede forsikringsaftaler og mere end 23.000 kontraktpartnere er CarGarantie et af de førende og mest erfarne specialforsikringsselskaber i Europa og partner for over 40 bilproducenter og -importører.


Garanti for fremragende service

CarGarantie er et selskab, der lægger særlig stor vægt på et godt samarbejde med dets partnere.

- Virksomheden er karakteriseret ved overskuelige forsikringsbetingelser, rimelige præmier og pålidelige medarbejdere. CarGaranties omfattende services rækker videre end branchens vante standard og udvides løbende, oplyser Axel Berger, adm. direktør.

Dansk salgschef

Forhandlerne betjenes lokalt af salgschef Jens Bachmann, Sønderborg, der formidler den passende produktportefølje og uddanner bilforretningens medarbejdere. Skadeafdelingen består af et team af erfarne bilspecialister.

ServiceCenteret besvarer telefonisk alle spørgsmål vedrørende forsikringsaftalen. En kvalificeret marketing-support inklusive kundekontaktprogram-centeret afrunder tilbuddet.

Online forsikringsafvikling

Forhandleren kan nemt og hurtigt tegne og administrere sine forsikringer via online-platformen "CGWEBline“. Med applikationen "CGClaimsWeb“ anmelder forhandleren ligeledes en garantisag online uafhængigt af CarGaranties servicetider. Derudover har forhandleren mulighed for at anmelde sine garantisager pr. telefon.

- På baggrund af diverse henvendelser fra importører og i lyset af markedspotentialet har vi besluttet at ekspandere til Danmark. Vi glæder os meget til samarbejdet med den danske autobranche og importørorganisationerne i landet, udtaler Axel Berger.

- Med CarGaranties Auto Sundhedsforsikring tilbyder forhandleren sine kunder mere sikkerhed ved bilkøbet til fornuftige priser. Selv profilerer forhandleren sig i forhold til konkurrenterne med den supplerende kvalitetserklæring og bidrager med dette tilbud til at øge kundeloyaliteten. Vi er overbeviste om, at vi i høj grad kan understøtte branchen med vores gennemprøvede produkter og tjenesteydelser, de mange års erfaring og vores store knowhow som forsikringsudbyder, tilføjer han.

Kommentar: Ny dreng i klassen

- Det er ikke et produkt, der ikke allerede findes, blot en ny dreng i klassen. For bilforhandlerne er det en fordel med en ny og stor spiller på markedet. Det vil øge konkurrencen og dermed skabe bedre betingelser for både forhandlere og forbrugere, siger Flemming Ransborg, konsulent i AutoBranchen Danmark. Han fortsætter:

- Flere af de forsikringsprodukter, der findes på markedet i dag, kan være svære at gennemskue. Så hvis der kommer mere simple og gennemsigtige policer, vil forhandlerne blive glade for det. Det er ikke sjovt at sælge et forsikringsprodukt til en kunde for så at finde ud af, at det ikke dækker det, man har lovet. Så alt i alt synes jeg, det er positivt, de kommer til Danmark.

Mere på www.cargarantie.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094