23948sdkhjf

Glarmesterlauget tager nye veje i 2017

Gratis medlemskab i Dansk Autoglas og afskaffelse af generalforsamlinger til fordel for mere forretning i foreningen.
DANSK AUTOGLAS Organisationen laves om, så der bliver mere fokus på medlemmerne og mindre bureaukrati. Det gør vi ved at nedlægge det formelle såsom for eksempel generalforsamlinger og sigte mod nye forretningsbaserede initiativer.

For fremtidens autoglarmester i Dansk Autoglas lægges vægten på markedsføring, samarbejde/netværk og fagligheden i jobbet. Det skal den nye organisering understøtte.

DET TRADITIONELLE FORENINGSARBEJDE er udfordret, som konsekvens af at vi lever i en tid, hvor medlemmer har travlt med arbejde, familie og fritid og derfor ikke kan afsætte tid til bestyrelsesposter mv. Medlemmerne ønsker samtidig mere forretning i foreningen og mere fokus på value for money.

MED FORANDRINGERNE HØRER OGSÅ, at alle medlemmer af Glarmesterlauget, der udfører autoglas, gratis kan blive medlem fra 1. januar 2017.

Det betyder, at Dansk Autoglas’ medlemstal firedobles, og det giver nye muligheder for at dyrke det selvstændige brand og den kvalitet, der er ved at få en kvalitetshåndværker til at udføre jobbet. Det større antal medlemmer giver samtidig mulighed for at lave nye samarbejdsformer.

Vi glæder os derfor til 2017 og er sikre på, at nytænkningens fokus på kerneydelserne sikrer fremtiden i Dansk Autoglas.

Dansk Autoglas ønsker alle et Godt nytår!

Claus Christian Jensen,
direktør i Dansk Autoglas / Glarmesterlauget

Artiklen er en del af temaet NYTÅRSUDTALELSER.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.107