23948sdkhjf

Bosal katalog åbner dør til seks millioner flere biler

Bosal er klar med katalog opgradering.
UDSTØDNINGER Et større software projekt, der gennemføres af Bosals eftermarkeds divisionen, giver adgang til, at yderligere seks millioner køretøjer på Europas veje kan udstyres med Bosal udstødninger og anhængertræk.

Bosal har for nylig afsluttet det toårige udviklingsprojekt, der er designet til fuldt ud at tilpasse produktporteføljen med køretøjs definitioner, brugt af eftermarkeds katalog-specialister, oplyses det.

Det reviderede produktkatalog er tilgængeligt fra den 5. januar 2017.

Bosal har nøjagtigt kortlagt sit produktsortiment til OE-numrene.

Bosals køretøjer definitioner, som primært bruger vogntype, motor specifikationer og byggeår, er nu tilpasset definitionerne med overskrifter og Tecdoc.

Nyt webkatalog system

Sideløbende med dette projekt har Bosal også saneret sit eget webkatalog system, som vil bruge de samme up-to-date køretøjer definitioner og produktoplysninger.

Det nye Bosal webkatalog vil indeholde endnu mere detaljerede søgemuligheder, som er blevet udviklet efter kundernes feedback og som er designet til at gøre det nemmere og hurtigere at finde de rigtige produkter.

Fra mobilen

For første gang vil Bosal webkataloget desuden også være fuldt kompatibelt med mobiltelefoner og tablets, så kunderne kan få adgang til systemet fra fjerntliggende steder. Det nye katalog er planlagt til at gå live den 1. februar 2017.

Bosal katalog er blevet redesignet til at passe ind i det nye udseende for selskabs websitet i Bosal Group, som tilbyder detaljerede oplysninger om hver af de fem divisioner, oplyser salgsdirektør Teis J. Nielsen fra Bosal Danmark ApS i Sorø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083