23948sdkhjf

Ny direktør i arbejdsgiverforening

Marietta Bak Seemholt bliver direktør for AutoBranchens ArbejdsgiverForening, ABAF.
UDNÆVNELSE AutoBranchens ArbejdsgiverForening (ABAF) har oprustet på personalesiden og har samtidig ændret ledelsesstrukturen. Marietta Bak Seemholt er pr. 1. januar 2017 blevet udnævnt til direktør for ABAF.

- Ændringen sker som et led i at styrke og synliggøre ABAF, siger Lasse Jæger Jensen, bestyrelsesformand i ABAF.

- Det giver nogle væsentlige synergieffekter, som forbedrer det samlede tilbud til medlemmerne i både ABAF og AutoBranchen Danmark. Fremover vil hver organisation være endnu mere specialiseret og dedikeret til at varetage autobranchens interesser på alle områder, både brancherelateret og arbejdsgiverrelateret uden hensyntagen til andre erhvervsområder, forklarer Marietta Bak Seemholt.

Ny jurist

Foruden ændringen i ledelsesstrukturen har ABAF oprustet med endnu en jurist. Den nye jurist på ABAF-holdet er 27-årige Heidi Andersen, som er uddannet Cand.jur fra Københavns Universitet. Hun er specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesret, og hun kommer blandt andet med erfaring fra Industriens Pension.

- Ved at udvide med en ekstra medarbejder kan vi fastholde vores tilgængelighed og medlemsbetjening, så vi kan understøtte virksomhedernes interne organisation bedst muligt med vores full-service sagsbehandling, fortæller Marietta Bak Seemholt.

Betjeningen af AutoBranchen Danmarks medlemmer på arbejdsgiverområdet vil stadig blive udført af ABAF. Den samlede rådgivning på arbejdsgiverområdet vil blive styrket af de samlede synergier og fokus på medlemsservice i ABAF.

Med den organisatoriske ændring og Heidi på plads er holdet sat til en travl tid, der blandt andet byder på snarlige overenskomstforhandlinger.

- Med Heidi på holdet får vi frigivet nogle ressourcer til det politiske arbejde. Det er altid et hårdt og komprimeret forløb med overenskomstforhandlinger. Der skal indgås overenskomst med Malerforbundet, Dansk Metal og HK, og vi håber på et godt resultat, der kan lette brugen af overenskomsten i hverdagen for vores medlemmer, siger Marietta Bak Seemholt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096