23948sdkhjf

Biltorvet i stor aftale på to hjul

Portalen indgår samarbejde med Motorcykel Forhandler Foreningen om en digital omlægning af branchen.
DESKTOP Normalt bruger Biltorvet overvejende sin tid på køretøjer med fire eller flere hjul, men nu skal de tohjulet MC'ere også have et løft, når det drejer sig om at digitalisere branche og gøre det nemmere for forhandlerne at håndtere kunder.

Derfor er Biltorvet A/S gået sammen med Motorcykel Forhandler Foreningen (MFF), der nu konkret betyder, at platformen MC-Desktop ligger klar i starten af 2017. Den minder ifølge Biltorvet på mange måder om det CRM-system, som allerede i dag kendes hos bilforhandlere, nem AutoDesktop.

Biltorvet lover med i forlængelse af samarbejdet, at MC-Desktop i én arbejdsgang giver en motorcykelforhandler mulighed for at arbejde med nye og brugte motorcykler på lager, kalkulere tilbud, lave prøvekørsler, slutsedler samt beregne finansierings- og forsikringstilbud. Desuden kan man sætte motorcykler til salg med billeder og video på egen hjemmeside og salgs-portaler via programmet. De fleste processer kan laves på smartphone eller tablet via den tilhørende app.

Lettere salg
John Tange, der er formand for MFF siger til aftalen:

- Det vil alt sammen være medvirkende til at give forhandleren en mere smidig, sikker og kundevenlig tilgang når det gælder motorcykelsalg anno 2017. På den måde vil motorcykleforhandlerne langt lettere kunne sætte sine produkter til salg der, hvor de mener, det giver bedst mening, siger han.

Claus Nyboe, der er direktør på Biltorvet A/S tilføjer:

- For Biltorvet A/S er samarbejdet en kickstart til at få justeret AutoDesktop til at kunne håndtere motorcykler,” udtaler Claus Nyboe.

Lille fremgang for branche
Motorcykelbranchen og dertil salget har været temmelig hårdt ramt af den finansielle krise, hvilket tallene for nyregistrerede motorcykler viser. Eksempelvis slog 2007 rekord, hvis kigger på perioden 2001 til 2016 (indtil 2. december).

i 2007 blev der indregistreret 9.880 nye motorcykler i Danmark, mens der eksempelvis i 2015 vil sendt 2.321 ud på vejene. I julemåneden er der indtil d. 2/12 indregistreret 2.917 tohjulede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141