23948sdkhjf

Nu kan danskerne købe en VW Up fuldt online

Sammensæt en VW Up på internettet, køb den online og få bilen udleveret få dage efter hos en valgfri forhandler.
DIGITALT Internethandlen boomer i Danmark, og danskerne er klar til også at købe en lille bil over nettet, som var det enhver anden julegave. Det mener i hvert fald importøren VW Danmark, der lige har lanceret direkte salg online af mikrobilen Up som første bilmærke i Europa.

Bag tiltaget ligger det faktum, at Volkswagens mikrobil er blevet en af de allermest populære biler i Danmark, som danskerne kender ganske godt.

Fra importøren siger direktør Ulrik Drejsig, at det er oplagt at tilbyde bilkøbere at kunne købe online, når nu danskerne er så glade for netkøb.

- Vi tror, at de danske forbrugere er modne til det nu, og at vi kan tiltrække nye målgrupper, som ikke normalt besøger en bilforretning søndag eftermiddag. Vores strategi er, at det skal være sikkert, let tilgængeligt, gennemskueligt og hurtigt at handle bil online. Kunderne skal føle sig trygge, og det mener vi absolut, de kan være med vores løsning, siger Ulrik Drejsig og fortsætter:

- Vi ved, at netop udlevering af den nye bil hos forhandleren har stor betydning for kundens samlede oplevelse af bilkøbet. Derfor vil kunderne, der køber bilen online, også få deres nye Up udleveret hos deres lokale Volkswagen forhandler.

Det har i autobranchen gentagne gange været på tale, at store supermarkedskæder kunne komme ind i billedet som købssted. Dette har VW således fravalgt.

Nets hæver beløbsgrænsen

I samarbejde med Nets har VW fået hævet den danske beløbsgrænse for online handel fra de eksisterende 100.000 kroner til 150.000 kroner, idet tre ud af fire danske Up-kunder køber mikrobilen i prislejet 120.000-130.000 kroner.

VW Danmark har ønsket at gøre online-købet så simpelt og gennemskueligt som muligt. Derfor har importøren valgt at lancere to forskellige Up-modeller med et begrænset udvalg af ekstraudstyr som onlinekøb.

- Det gør vi dels fordi, vi fra vores data kan se, at det netop er de modeller, som langt de fleste danskere efterspørger, og dels for at gøre leveringstiden så kort som mulig. Da vi på forhånd kan bestille bilerne hjem til vores centrallager i Danmark, er det udelukkende indregistreringen af bilerne, klargøring og transporten, der tager tid, og dermed kan vi udlevere en Up købt online indenfor blot 10 hverdage, siger Ulrik Drejsig.

Så let er det – med fuld returret
Via Volkswagen.dk/online specificerer man sin Up via få klik med motorstørrelse, farve og ekstraudstyr. Dernæst skal man identificere sig via NemID, da bilen skal indregistreres af Skat, og der derfor er behov for at verificere korrekt identitet på kunden. Herefter vælger man det ønskede forsikringsselskab og den Volkswagen-forhandler, hvor bilen ønskes udleveret fra. Herefter klikker man på indkøbskurven og går til betaling – som i enhver anden web-shop. Kunden bliver herefter kontaktet direkte af den valgte forhandler for at aftale udleveringsdato indenfor 10 arbejdsdage. Som på alle netkøb er der 14 dages retur- og fortrydelsesret. Er der kørt i bilen modregnes med 1,50 krone per kørt kilometer samt 3880 kroner for leveringsgebyr til indregistrering mv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094