23948sdkhjf

Glædelig jul til autobranchen

Motor-magasinets web-nyheder og daglige nyhedsbrev er tilbage den 2. januar. Glædelig jul.
FAGAVIS Den sidste print-udgave af Motor-magasinet udkom med 48 sider i fredags den 16. december.

Nu går også online-avisen på juleferie - fra i morgen den 24. december. Men fortvivl ikke - vi er allerede tilbage igen fredag den 6. januar med friske 2017-nyheder fra ind- og udland i autobranchen i vores printavis.

Og allerede fra den 2. januar er vi klar med ti daglige web-nyheder.

Den sidste udgave af Motor-magasinet i 2016 var på hele 48 sider: 28 siders "almindelig" avis med en sand malstrøm af spændende, aktuelle fag-historier samt 20 siders jule-tillæg, hvor mange af Motor-magasinets loyale annoncører ønsker branchen glædelig jul og godt nytår, og hvor redaktionen på Motor-magasinet over fem sider i små glimt og med fotos løber 2016 igennem for markante branche-historier - læs selv med.

Hertil kommer vores ligeledes vanlige årskalender til opslagstavlen, hvor vi registrerer dels et udsnit af de mange messer og events i autobranchen - både i ind- og udland - og dels angiver fagavisens brede vifte af temaer i 2017. Den fulgte også med avisen i fredags.

Så med andre ord, kære læser: Her er masser af læsestof til de søde juledage og nogle dage ind i det nye år, både på print og online.

På gensyn på print fredag den 6. januar 2017 - og ikke mindst rigtig glædelig jul og godt nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112