23948sdkhjf

Hvad kalder man 100 kvinder hos en autoforhandler?

Den vittighed er der helt sikkert rigtig mange gode svar på - Autohuset Vestergaards svar er "En stor succes" efter fuldt hus hos FordStore Odense med Hella Joof, Niels Krøjgaard og masser af lærerig værkstedshumor.
MARKEDSFØRING Det er ikke hver dag, at værkstedet i FordStore hos Autohuset Vestergaard i Odense er fyldt med 100 kvinder. Men sommetider skal der alternative metoder i brug for at punktere myter som eksempelvis den om kvinder og biler, der ikke rigtig harmonerer. Det var baggrunden for Autohuset Vestergaards invitation til de kvindelige deltagere, og der blev både punkteret myter, skiftet hjul, fyldt olie på bilen og grinet for alle pengene.

Fra drinks til hjulskift
Aftenen bød på både sushi, lækker mode og ikke mindst lærerige værkstedstricks om skift af hjul, olie og andre nyttige kundskaber, når man er bilejer. Og denne type arrangementer appellerer helt klart til de kvindelige bilister, fortæller kommunikations- og marketingdirektør hos Autohuset Vestergaard, Michael Gadegaard:

- Vi har gjort et stort arbejde for at gøre aftenen både spændende, lærerig og varieret. De fleste kender og elsker Hella Joof, og hun fortalte meget humoristisk om velvære og livsglæde. Niels Krøjgaard leverede et fantastisk show med masser af underholdende manipulation af hjernen, og så havde vi til sidst arrangeret en konkurrence om at skifte hjul hurtigst. Kvinderne var superkompetente, så ud over en lærerig og sjov aften fik vi helt sikkert også sat en anden slutning på joken om kvinder og biler.

Næste gang herre-event
Den anderledes måde at bruge et bilhus på har været så stor en succes, at Autohuset Vestergaard gerne vil holde flere af den slags arrangementer.

- Det er bestemt ikke sidste gang, vi laver sådan et arrangement, for vi vil gerne gøre op med opfattelsen af, hvad en autoforhandler kan. Næste arrangement er en herre-event den 13. december. Ikke for at lære dem at skifte hjul, men for at gøre juleindkøbet meget nemmere. Vi disker op med masser af lækre gaveideer til deres koner, så mændene slipper for at løbe rundt med sved på panden den 23. december. Vi krydrer selvfølgelig med lidt insider værkstedstips, lækre biler og lidt godt til ganen, siger filialchef Glen Voss.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125