23948sdkhjf

Stor-fusion i lakbranchen

Lakspecialistens seks afdelinger bliver en del af pierre.dk.
OVERTAGELSE "Lakspecialisten A/S og pierre.dk’s vision og filosofi for kundeservice/samarbejde og drift af et lakcenter har mange lighedspunkter, og Lakspecialisten og pierre.dk er på baggrund heraf blevet enige om, at Lakspecialistens seks afdelinger i Århus og København fra mandag den 5. december 2016 bliver en del af pierre.dk", oplyser en pressemeddelelse fra de to parter.

Lakspecialistens seks afdelinger vil blive videreført med uændret afdelingsledelse og produktionsteam, og kunderne vil således efter sammenlægningen fortsat blive betjent af Lakspecialistens medarbejdere, tilføjes det.

Nye titler

Lasse Jæger Jensen og Jens Düring, indehaverne af Lakspecialisten siden 1997, vil efter sammenlægningen ligeledes fortsat have det overordnede ansvar for de "gamle" Lakspecialisten afdelinger, og samtidig bliver de en del af ledergruppen for pierre.dk.

60-årige Lasse Jæger Jensen vil således få rollen som direktionsrådgiver, hvor han blandt skal deltage i uddannelse af virksomhedens kunder og medarbejdere i opgørelsen af autotaksskadesrapporter, deltage i udbygningen og opfølgningen på eksisterende og nye samarbejdspartnere samt bistå ledergruppen med sparring og erfaring.

Lasse Jæger Jensen er ved siden af også mangeårig tidligere landsformand for autolakererne hos FAI samt nuværende næstformand i AutoBranchen Danmark.

50-årige Jens Düring får rollen som produktionschef, hvor han i tæt samarbejde med COO Stefan Hansen og alle virksomhedens medarbejdere blandt andet skal deltage i den kontinuerlige optimering af virksomhedens lakcentre, sikre vidensdeling/-optimering i mellem lakcentrene i Danmark og på tværs af landegrænserne samt deltage i optimering og opfølgning på samarbejdet med virksomhedens kunder.

Tilfredshed hos Pierre


CEO Bo Jacobsen fra pierre.dk udtaler:

- Vi er meget glade for, at Lasse Jæger Jensen og Jens Düring valgte at lægge deres virksomhed sammen med pierre.dk, idet vi sammen kan tilbyde vores fælles kunder en endnu bedre service og en større kapacitetsfleksibilitet, ligesom vi med de to får et par meget stærke kapaciteter med stor erfaring og branchekendskab tilknyttet pierre.dk.

Generationsskifte var på vej
Forespurgt hvorfor Lakspecialisten A/S sælger deres virksomhed svarer Lasse Jæger Jensen:

- Jeg er rundet de 60 år, og derfor er det helt naturligt, at der inden for en overskuelig fremtid skulle ske en form for "generationsskifte", og pierre.dk’s opbygning og koncept passer godt med Lakspecialistens, hvorfor vi som en del af pierre.dk sikrer vores kunder den samme høje kvalitet og service samt en sikker og pålidelig lakleverandør, og herudover får vores medarbejdere en god og stabil arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.

- Vores virksomhed har endvidere efterhånden fået en størrelse, der betyder, at såfremt vi skulle vokse yderligere ville det kræve en betydelig udvidelse af vores administrative set up, og eftersom pierre.dk allerede har dette set up, kan vi i stedet for fokusere al vores energi og alle vores ressourcer på at servicere kunderne og optimere vores lakcentre, tilføjer Jens Düring.

Få købsemner tilbage
Pierre.dk er med sammenlægningen af Lakspecialisten og pierre.dk kommet et stort skridt videre med hensyn til virksomhedens planer for Danmark, og der findes således kun omkring en håndfuld lakcentre i Danmark, som kunne være interessante for pierre.dk at overtage, og herudover vil fremtidige lakcentre blive etableret som etableringer fra bar mark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109