23948sdkhjf

Mest ulovligt hentede show

The Grand Tour slår rekord som det mest ulovligt downloadet tv-show nogensinde.
BILSHOW Godt nok var det forventet hos mange, at det tidligere Top Gear-team i form af Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May ville få en vis grad af succes med deres nye bilshow The Grand Tour. Programmet har dog også banket både seertallene i vejret på Amazons tjeneste Prime og dertil også aktiekurserne.

Men nu melder en noget mere dyster statistik sig på banen, nemlig at The Grand Tour er det mest ulovligt downloadede tv-show i verdenshistorien. Ifølge firmaet Muso, der er en antipirat-service, som fra tid til anden undersøger ulovligt download på større Blockbustere, mener, at The Grand Tour blev hentet ulovligt ned 7,9 millioner gange for afsnit 1 og 6,4 millioner for afsnit 2. Dermed overgår det store bilshow angivet den tidligere topscorer, nemlig HBO-serien Game of Thrones.

Dykker man dybere ned i tallene fra Muso, så viser de, at næsten 14 procent af de ulovlige downloads blev foretaget fra britiske IP-adresser, så meget tyder på, at de tre værters landsmænd i høj grad følger med i, hvad de tre biltosser foretager sig hos amerikanske Amazon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11