23948sdkhjf

Mekanikere synger egen julesang

Mange kunder hos CiPe:Care på Fyn har undret sig over, at de glade mekanikere går og nynner en helt bestemt julesang - det har sin årsag.
JULEHIT Hos den frie franske vækstedskæde på Fyn, CiPe:Care, betyder december noget helt særligt - og i år fejres julemånedens komme med en egenproduceret julesang, som har vækket basstemmerne hos mekanikerne fra de fire afdelinger på Fyn.

- Kunderne har henvendt sig for at høre, hvad det er for en sang, mekanikerne går og nynner. Og så måtte vi jo hellere offentliggøre sangen for det brede publikum, fortæller Henrik Hansen, som er indehaver af CiPe:Care.

Derfor blev sangen lagt på firmaets facebookside den 1. december, hvor den har fået sit helt eget liv med 9000 visninger - 25.000 personer har den nået, organisk set, i skrivende stund.

Julesangen begyndte som et internt projekt og voksede sig til at rumme de ansattes stemmer som kor til en udvidet gruppe - og er nu gået hen og blevet et viralt hit for offentligheden.

- Med indspilningen af en CiPe-julesang håber vi, at vores brand når længere ud end blot vores egen inderkreds, og samtidig har vi så bevist, at mekanikere faktisk også kan synge, siger en glad Henrik Hansen.

Julesangen med de syngende mekanikere kan selvfølgelig høres på www.motor-magasinet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125