23948sdkhjf

Mekaniker takker af efter 54 år i samme bilhus

Arne Stubbe Automobiler A/S i Måløv fejrer Anders Nygaard den 6. december. Den erfarne mekaniker er et foregangsbillede.
MEKANIKER Den 70-årige mekaniker, Anders Nygaard, som arbejder hos Arne Stubbe Automobiler A/S i Måløv ved København, stopper efter 54 år i firmaet den 6. december.

Anders Nygaard har været ansat hos bilforhandleren siden 4. december 1962. Ansættelsesforholdet har kun været afbrudt af en værnepligtsperiode fra 2. august 1967 til 28. september 1968.

Anders Nygaard startede allerede som 16-årig som arbejdsdreng og tankpasser ved Måløv Autoservice, som virksomheden hed dengang, og blev kort efter, den 1. februar 1963, ansat som lærling.

Efter endt læretid blev Anders Nygaard ansat som mekaniker.

Anders var den første medarbejder, der blev antaget af virksomhedens grundlægger, Arne Stubbe.

Er forblevet mekaniker

Anders Nygaard har fået en meget alsidig uddannelse, samtidig med at han gennem årene har fulgt den utrolige udvikling der har været i branchen.

Han er forblevet mekaniker, og har specialiseret sig inden for dieselmotorer.

Anders Nygaard har fulgt virksomheden fra hans tid som arbejdsdreng i det lille værksted på Måløv Hovedgade og til hvor virksomheden er nu, i stort domicil på Måløv Byvej og herudover også med en afdeling i Roskilde.

Har udlært mange lærlinge

- Anders Nygaard har gennem alle årene udlært en masse lærlinge, som alle er blevet dygtige, og en del af dem er siden blevet selvstændige med egne forretninger, fortæller bestyrelsesformand Arne Stubbe.

I de senere år har Anders Nygaard udlært to lærlinge (Daniel John Hansen i 2013 og Søren Normand Toftelund i 2016), som begge har udmærket sig ekstraordinært i en sådan grad, at de har været indstillet til legatmodtagelse hos Dronningen.

Forbillede


- Anders Nygaard har altid været en ærlig og pålidelig medarbejder og er vellidt af alle sine kolleger i hverdagen. Anders Nygaard har altid været enhver arbejdsgivers drøm: Ærlig, loyal, pålidelig, engageret, ansvarlig og dedikeret, roser Arne Stubbe.

- Anders Nygaard har været en meget stor del af det gode ry, virksomheden har i dag over for såvel kunder, leverandører og kolleger i branchen. Det gør Anders Nygaard til et forbillede for alle vores medarbejdere - og han viser gerne vejen, tilføjer han.

Overvandt sygdom

Anders Nygaard har også overvundet kræftsygdom og blodprop og arbejder stadig, godt nok nu på nedsat tid.

- Han sætter stadig en stor ære i at lave kvalitetsarbejde præcist og korrekt - altså 112 procent hver eneste gang - og går aldrig hjem, før arbejdet er færdiggjort. Selv om han nu går på pension, vil han stadig komme og hjælpe. Anders Nygaard er et helt fantastisk menneske, udtaler Arne Stubbe.

Anders Nygaard blev 70 år den 7. november 2016.

Arne Stubbe Automobiler A/S har været Toyota-forhandler i mere end 40 år og beskæftiger 97 medarbejdere fordelt på de to afdelinger. I dag forhandles tillige Renault. Arne Stubbe Automobiler er en 54-årig familieejet bil-virksomhed, der i dag drives og ejes af tre generationer af Stubbe-familien.

Der afholdes reception tirsdag 6. december kl. 14-17 på virksomhedens adresse Måløv Byvej 7, 2760 Måløv
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079