23948sdkhjf

Teknikere har fået smag for indmad i fyldestation

Nysgerrige fagfolk strømmede til Dometic Waecos stand under FTZ-messen i Odense for på det nærmeste at kravle helt ind i fyldestationen.
AIRCON At det handler om meget mere end blot at få en hvilken som helst fyldestation købt ind til klimaværkstedet, blev tydeligt i forbindelse med dette års FTZ-messe i Odense - og i særdeleshed på Dometic Waecos stand.

Her havde man nemlig opsat en fladskærm og en fyldestation i Low Emission-serien med glasfront, som demonstrerede, hvordan maskinen i praksis fungerer. Nysgerrigheden var stor.

- Vi kan meget klart se, at teknikerne ikke er ligeglade med, hvad det er for en maskine, de får ud på værkstedet. De vil vide noget om, hvordan den fungerer, og hvad de eksempelvis kan vinde på effektivitet, siger Per Flensted, adm. direktør, Dometic Waeco A/S.

Best Brand

- Fyldestationerne i Low Emission-serien er især kendte for deres fuldautomatik og brugervenlighed. Og det er noget, som betyder noget i det større regnestykke, påpeger Per Flensted.

På FTZ-messen var det således de dyrere modeller, som havde størst interesse.

- Værkstederne ved godt, at hvis de investerer i en maskine, som genanvender nær ved 100 procent af kølemidlet og samtidig er så effektiv, at den kan foretage flere aircon-tjek end en billigere model, så er der gevinst at hente på den lange bane, siger Per Flensted.

Til FTZ-messen havde Dometic Waeco tre maskiner med fra Low Emission-serien: ASC 2500, ASC 3500 og ASC 5500.

Dometic Waeco er i øvrigt for nylig blevet hædret med prisen "Best Brand" på årets største fagmesse i Europa, Automechanika. Prisen er en anerkendelse af den fortsatte udvikling af fyldestationer i ASC-serien. Bag prisen er læsere af det tyske værkstedsmagasin Profi Werkstatt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093